Booking.com
Vio.com
Trip.com
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 25. juli 2020

Her var servicen på topp fra Ankomst til Avreise..Var her i 2 Døgn..Og maten i Restauranten var meget god...Sushi en kveld..Og 3 Retters siste kveld.Og en Deilig frokost hver morgen...Her må Dere Reservere bord..Her var det Fullt..Hver kveld..Fri parkeringen var full,,Men god plass ved Aker Stadion..Kun betaling mellom 0800-1700..Den var rimelig..
Ypperlig bosted når man skal ta en tur på Atlanterhavsveien..
Vi bor nok her hvis vi skal til Molde senere engang..
1000 Takk for oss..
Til Dere i Resepsjonen..Og i Restauranten..Frokost og Middag

1  Takk, gunnarhenriksen
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei Gunnar og tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding! Den setter vi veldig stor pris på og hjertelig velkommen tilbake til ved senere anledning :)

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Rask innsjekking, flott havutsikt med Sunnmørsalpene i det fjerne, fint innredet med myk senk.
Godt organisert frokost i disse Covid / Coronatider.
Vi fikk dessverre ikke plass i restauranten for middag

1  Takk, Rolf H
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei og tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig stort og fint rom, passer godt til familier! Ryddig og rent hotell, veldig god frokost! Kjipt at det var coronatider og det ikke var bar/sted å spise når vi kom frem, så ingenting erfaring å dele på den fronten. Veldig fin plassering ved havet ✨

Takk, anjab622
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Takker for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på dette! Ønsker deg velkommen tilbake ved senere anledning :)

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom sent, men mottok god service. Vi fikk et stort rom med nydelig utsikt. Utestedet i kjelleren hadde en høylydt utekonsert, men den ble avsluttet klokken 23, noe som også ble opplyst ved innsjekk.
For oss var frokosten det store ankepunktet. Lite utvalg, og kjøkkenet var tom for flere av rettene man kunne bestille. Dette til tross for at vi kom tidlig til frokost.

Takk, Isaywhatwhat
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Hei, vi takker for din tilbakemelding og må beklage på det sterkeste at frokosten ikke sto til forventning! Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 25. juni 2020

Vi sov her en natt fra 24-25 juni 2020.
Vi skulle gjerne blitt lenger! Fikk et fantastisk rom med utsikt til vannet og to terrasser. Vi er to godt bereiste personer som begge er enige om at dette er en av de beste hotellene vi har ligget på. Fantastisk hotell til en veldig bra pris! Kjempe hyggelig og hjelpsom ung dame i resepsjonen også. Tusen takk.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, 520idak
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Takker for en så hyggelig tilbakemelding! Setter stor pris på dette, og vil gjerne ta det videre! Ønsker dere velkommen tilbake ved senere anledning! :)