Arne Gunnar H
Larvik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, OwnerHotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. sep. 2021
Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, vi setter stor pris på den!
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake:)
Se flere hoteller i
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Flott opphold på Molde Hotel Fjordstuer. Fantastisk beliggenhet på kaiområdet, nydelige rom, meget godt renhold og smittevern, deilig frokost og like god middag fra a la carte-meny. Stort, deilig bad der varmekabler i gulvet funket. Det er ikke slik alle steder.

For ikke å glemme: meget hyggelig og serviceminded personale som gjorde oppholdet ekstra hyggelig.

Anbefales på det varmeste. Har bodd annet hotell i Molde, men Molde Hotel Fjordstuer overgår annet kjent hotell på så godt som alle punkt. Grei og gratis parkering rett utenfor hotellet, men «først til mølla». Ikke plass til alle hvis majoriteten av gjestene kommer med egen bil. Mulighet for lading el-biler, men meget få plasser.

Anbefaler dobbeltrom med sjøutsikt. Svært mange rom har egen balkong.

Dato for oppholdet: august 2021
1  Takk, AEE2
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021

Tusen takk for en strålende tilbakemelding, vi setter stor pris på det!
Dere er hjertelig velkommen tilbake:)

Med vennlig hilsen
Hotell Molde Fjordstuer

Anmeldt 2. august 2021

Vi ble mottatt på en profesjonell og hyggelig måte og fikk tildelt parkeringsplass umiddelbart. Fikk tilstrekkelig informasjon om Hotellets fasiliteter. Det tildelte dobbeltrom var stort og flott, ren og ryddig, stort bad med toalett og dusj samt balkong med utsikt over marinaen og fjellene. Middagen i restauranten var av ypperste klasse og servicen var helt på topp. Frokosten var også i toppsjiktet der det manglet ingenting.

Romtips: Beste utsikt fra annen etasje
Takk, 575gerdj
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Takker for en så hyggelig tilbakemelding! Setter stor pris på dette og er så glad at dere var fornøyde! Ønsker dere velkommen tilbake ved neste anledning :)

Anmeldt 28. juli 2021

Fantastisk sted ved vannet. Ble møtt av en veldig hyggelig dame ved innsjekk som oppgradere rommet vårt uten ekstra kostnad og uten at vi ba om det. Maten i resturangen var helt topp. Flotte råvarer og god service. Vi fant ut at vi ønsket en overnatting til og da fikk vi et enda bedre rom mot et lite tillegg i prisen. Vi har følt oss veldig velkomne og kommer gjerne igjen. Takk :)

Takk, Monaiselinlu
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Mona og tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding! Den setter vi veldig stor pris på. Vi håper å se dere igjen snart :)

Anmeldt 18. juli 2021

3 fantastiske døgn på annet hotell i Molde fikk min kone til å ville være en ekstra dag. Vanskelig å skaffe ledige rom nå, men Molde fjordstuer hadde et enkeltrom som ble booket via "booking.com". Så langt alt vel og Mastercard ble reservert.
Vi bekreftet i tillegg via direkte besøk på hotellet at hun ikke trengte videre mastercard ved utsjekk.
Ved ankomst ble hun i følge henne behandlet svært dårlig. Det ble krevd betaling ved innsjekk av en brysk resepsjonist. Å bli behandlet på en slik måte betyr at dette stedet aldri mer vil bli anbefalt våre bekjente. Førstehånds service er hotellets ansikt utad. På dette stedet er kundevennlighet fraværende.

Romtips: Skygg unna. Service er et fremmedord.
Takk, Terje Bådin S
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Hei !
Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på at gjester gir oss tilbakemeldinger.

Når det gjelder bestillinger via booking.com har ikke vi muligheten til å betale på forhånd.
Den eneste funksjonen for det er non refundable bookinger, men den funksjonen har vi tatt bort nå i høysesong.
Kortet du legger inn hos booking.com ved bestilling er en garanti til de, dette er så det kan kreve beløpet om gjester ikke kommer. Dette står godt forklart på bookingside og ved booking bekreftelse.

Vi har en logg på din booking, med kontakt historikk.
Vi tar direkte kontakt med deg for avklare denne, og se om det er noe vi kan forbedre oss på

Anmeldt 14. september 2020

Nydelig og koselig hotell, sentralt i Molde. Stort rom med utsikt mot Romsdalsfjellene og skjermet terrasse. Veldig glad for å kunne åpne vinduer og terrassedør om natten. God frokost og fin service. Mulighet for å somlelade elbil over natten.

Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, besteamos
Resepsjon Molde Fjordstuer Fjordstuer, Owner på Hotell Molde Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Du er hjertelig velkommen tilbake:)