“Fantastisk beliggenhet- god mat”
Anmeldelse av KØL Bar & Bistro

KØL Bar & Bistro
Vurdert som nr. 9 av 32 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 6 - USD 33
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Digg å sitte ute med en kald øl ute i sola og beundre utsikten:)
Fint innredet restaurant. Vi var fem stk som spiste og alle var fornøyde. Breiflabben var veldig god! Tok litt vel lang tid å få bestilt mat + lite oppfølging underveis..

Dato for besøk: september 2020
Takk, annannettes

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Bestilte burger med pommes frites av søtpotet til 235 kr. OK frites, men veldig kjip «bensinstasjonburger» med vassent tilbehør. Bør kunne forvente bedre enn dette til denne prisen.

Grei størrelse på porsjonen.

Veldig dårlig utvalg av øl.

Betjeningen var hyggelige og serviceminded.

Fin beliggenhet.

Kunne vært en meget bra plass men var skikkelig skuffet av maten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil O
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi fikk tildelt ett bord og ble sittende og vente i tjue minutter uten å få meny, uten å få tilbud om noe å drikke. Vi bare satt der som noen idioter. Vi fikk til slutt meny etter tjue min, men ikke tilbud om drikke mens vi ventet. Vi ble mer og mer irritert og det endte med at vi gikk for vi fikk ikke kontakt med noen av de som jobbet der. Restauranten var halvfull. Dette er ikke bra. Vi forstår at det kan være hektisk, men da må servitørene forklare situasjonen og i det minste tilby noe å drikke mens gjestene venter. Kommer ikke til å dra tilbake hit.

Dato for besøk: august 2020
Takk, flinkekjeksen
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Overpriset i forhold til mengde med mat. Bestilte and (355kr) og når det meste tallerkenen er salat/koriander/chili så blir du ikke mett. Kjøttet var forsåvidt godt men man skaper jo visse forventninger når prisen er såpass. Hvis de mener at man må ha forrett for å bli mett så burde de informere om det. Kommer ikke til å gå hit igjen.

Takk, havard11
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fikk severt en veldig god burger. Den var både vegansk og glutenfri. Masse grønnsaker som tilbehør. Kjempegodt!

Takk, guroste

Reisende som så på KØL Bar & Bistro, så også på

Har du vært i KØL Bar & Bistro? Del dine erfaringer!