Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

En natt på dette hotell. Bra rom - rent og pent. Vindu mot bakside - stille, men ikke noe å se på da - uten at det gjorde meg noe. Meget bra frokost - utvalg, plass og renhet inkl ift covid. Sentral beliggenhet. Gratis utendørs off parkering og hotellets innendørs for kr 150. Bor gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Hakon57
Markus B, Guest Services / Front Office på Scandic Alexandra Molde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2020

Kjære Hakon57,

tusen takk for fin tilbakemelding her på Tripadvisor. Det er utrolig kjekt å lese at du hadde et fint opphold, og at spesielt frokosten falt i smak! Ønsker deg hjertelig velkommen neste gang turen går til Molde.

Med vennlig hilsen, Team Alexandra

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Alexandra er et gammelt ærverdig hotell.
Nåværende hotell er bygget, på samme plass som det første.
Deler av hotellet er bygget rett etter krigen. Men det har hvert mange på og ombygninger.
Rommene er helt moderne med store bad.
De har beholdt de gamle stuene, som kan leies ut til lukkede selskap.
Bar finnes i resepsjonen. Rikelig med parkering i og rundt hotellet.
Frokosten er førsteklasses.
Betjeningen høflig og elskverdige.
Hotellet var frem til seilet kom, førstevalg av turister i Molde.
Ønsker du å bo på et klassisk hotell, men ha alle fasiliteter så velger du Alexandra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, janf288

Kjære janf288,

tusen takk for fin tilbakemelding! Det gleder oss å lese at du hadde et fint opphold her hos oss! Ønsker deg hjertelig velkommen neste gang turen går til Molde.

Med vennlig hilsen, Team Alexandra

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

En helt grei opplevelse for 2 dager, oppgraderte heldigvis til Juniorsuite. Nytt bad, god utsikt og komfortable seng. Grunnet covid -19 restriksjoner ble oppholdet deretter. Ingen hotell følelse dessverre, ingen oppbevaring på rommet. Så ingen mulighet for å pakke ut fra kofferten eller heng opp klær. Personalet var forholdsvis imøtekommende og korte. God frokost og perfekt beliggenhet.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, carolinemyr

Kjære carolinemyr,

tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Scandic Alexandra Hotel Molde. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine og gleder oss til ditt neste besøk.

Anmeldt 31. juli 2020

Gode senger. Godt renhold. Helt Ok korona-frokost. Flott beliggenhet. Men å få innvendig rom med konferanseavdeling/ oppholdsområde rett utenfor vinduet var en kjempeskuffelse! Å ikke kunne slippe inn frisk luft eller se hvordan været er ute var en nedtur. Da burde i det minste rommet vært rimeligere.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, unniramsvikh

Hei unniramsvikh,

tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Bare slik kan vi bli bedre. Vi håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle overnatte 1 natt og bestilte et superior rom for å ha litt luksus. Kostet NOK1890 for 1 natt. Dette rommet er ikke verdt disse pengene.
Vi fikk et rom med skitne vinduer, slitne møbler. Det var ikke tekoker, te eller kaffe, ingen tøfler, ingen minibar. Dårlig utsikt mot blokk.
Selv rommet 265 ligger i slutten av en lang korridor, helt bakerst.
Det eneste at det var gode lokaler for å spise frokost: store saler og veranda hvor man kan drikke kaffe.

Dato for oppholdet: juli 2020
3  Takk, Lena_Oslo