Drmoppdager
3,0 av 5 boblerAnmeldt 19. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Henriette K, General ManagerThon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. jan. 2019
Tusen takk for din tilbakemelding!
Hotellet har den beste beliggenheten i byen og er helt nyoppusset. Husk at det lønner seg å spørre om evt større rom eller hjelp med TV mens man er tilstede på hotellet, slik at vi kan hjelpe.
Vi oppgraderer gjerne ved ledig kapasitet :)

Vårt hotell har smart TV med mulighet for Netflix mm, vi har Bose høyttalere, helt nye Jensen senger og er det eneste hotellet som fortsatt har minibar med forfriskninger.
Håper du kommer tilbake neste gang du er i Molde. Hjertelig velkommen!

0.3 km fra Thon Hotel Moldefjord
Frokost inkludert
0.1 km fra Thon Hotel Moldefjord
Flyplasstransport
This was the sleeping part of room 213. There is another room which can sleep a third guest on a sofa. In that room there was a nice working are with ample light. Very good bed and relaxing colors, fresh and must be quite newly renovated.
0.1 km fra Thon Hotel Moldefjord
1.7 km fra Thon Hotel Moldefjord
Treningssenter
Bird's eye view
10.2 km fra Thon Hotel Moldefjord
fra ute område med benker og sitteplasser på oversiden av steingjerdet.
79.8 km fra Thon Hotel Moldefjord
Ved stranden
    0.7 km fra Thon Hotel Moldefjord
      11.5 km fra Thon Hotel Moldefjord
      Se flere hoteller i Molde
      Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Sen ankomst en regnfull kveld. Hyggelig mottatt i resepsjonen, grei innsjekking. Fint rom med parkett på gulvet og smart-TV. Men badet litt trangt med knærne nesten i veggen for dositter. Hyggelig morgenpassiar i resepsjonen. Frokost i tilliggende restaurant med 5 menyvalg for frokosten, som bestilles ved disken og serveres ved bordet etter en god stund. Ikke ideelt hvis travelt og litt snaut. Hotellet bra, som forventet , hyggelig resepsjon, skuffende frokost.

Dato for oppholdet: desember 2018
      Takk, 272gunnarh
      Henriette K, General Manager på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Tusen takk for din tilbakemelding Gunnar
      Veldig kjekt at du synes personale var hyggelig både på innsjekk og utsjekk.
      Ta gjerne kontakt med resepsjonen dersom du kunne tenke deg å oppgradere rom til et større neste gang ;)
      A la carte frokost er noe vi har meget sjeldent - bare når vi har mindre enn 20 gjester på huset. Men denne tilbakemeldingen skal jeg formidle videre / tusen takk for at du sier ifra

Håper du kommer tilbake en gang vi har sol og fantastisk utsikt

Vennlig hilsen,

Anmeldt 9. november 2018

Som Thon-medlem fikk jeg denne gangen oppgradering til Jr.suite. Meget hyggelig ! Personal er som vanlig 100% PÅ og upåklagelig hjelpsomme. Pga renovering av hotellet var det litt uvanlig mye aktivitet, men det var ingen problem. Frokost i Egon`s lokaler blir aldri som Thon`s orginalfrokost, men går helt fint. Beliggenheten kan ikke bli mer sentral i Molde. Takk for meg :)

Romtips: Bli Thon-medlem og bruk kjedens hjemmeside for beste tilbud !
      Dato for oppholdet: november 2018
      Takk, ahav
      Henriette K, General Manager på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Tusen takk
      Flott tilbakemelding fra deg, og veldig hyggelig å kunne oppgradere deg siden vi hadde tilgjengelige rom. Beliggenheten og personale er fantastisk, jeg er helt enig med deg!
      Renoveringen er straks ferdig, og da er hotellet 100% nytt og flott.
      Vi har fått utrolig lite klager fra gjestene, men det er nok fordi støy kun skjer på dagtid.
      Gleder oss til du kommer tilbake

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Super service, gode senger og fine rom. Kjempe flinkt personell imøtekommende blide og velvillige! Vi fikk ha rommet litt lenger for flyet gikk litt senere. Supert! Hotellet ligger sentralt og vi kan gå til det meste.

Dato for oppholdet: oktober 2018
      Takk, Trine S

Tusen tusen takk
      Super tilbakemelding
      Veldig hyggelig å ha besøk av så mange kjekke og høflige motorsyklister!
      Håper dere tar med alle vennene deres og kommer tilbake i 2019

Anmeldt 8. september 2018

Et hotell sentralt plassert i Molde. Hotellet er under oppussing, dette trengs, men hyggelig og service innstilt betjening veier opp for dette.
      Kommer tilbake, da blir det spennende å se om dette kan bli like bra som av de beste hotellene i Thon systemet :-)

Romtips: De øverste etasjene er ny oppusset, velg hotellrom på toppen :-)
      Dato for oppholdet: september 2018
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
      Takk, 720magnusa
      HenrietteK1973, General Manager på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2019

Vi gleder oss til du kommer på besøk!
      Hotellet er virkelig blitt flott

Hilsen alle oss på Team Moldefjord

Anmeldt 28. august 2018

Jeg bestilte minste rom. Var moderne, rent og pent og nok plass for meg inklusive å lese. Benyttet hotellets PC ved resepsjonen til en del jobb.

Var her som støtteperson i en barnevernssak, og jobbet parallelt med styrearbeid i selskaper.

Romtips: Mitt beste råd er å spørre personalet
      Dato for oppholdet: august 2018
      • Reisetype: Reiste alene