Ble oppgradert og fikk et flott rom med fin utsikt! Superior rom med kaffemaskin, vannkoker mm. Anbefales enten man er på fritidsreise eller jobbreise. Alltid god service både i resepsjonen og på restaurant Egon.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreSå hyggelig å høre at du trives hos oss. Vårt mål er å gjøre ditt opphold så enkelt og ukomplisert som mulig. Og kan vi gi deg det lille ekstra så er vi bare glade.
Gleder oss til du kommer tilbake :)
Hotell med svært god service. Alltid et smil å få i resepsjonen. Rommet var rent og fint. Kunne være litt varmt, men hadde fått vifte på rommet som var tilgjengelig ved behov. Positivt med gratis parkering i hotellets bakgård. Helhetsinntrykket var svært bra. Et av de bedre hotelltilbudene i Molde. Kommer garantert tilbake.
Tusen hjertelig takk for at du valgte oss når du besøkte Molde :) For oss er det veldig enkelt å være smilende og gi god service, nå vi har så hyggelige gjester.
Håper å se deg igjen også neste gang du kommer til Molde
Hotellet ligger veldig sentralt med kort avstand til hurtigruteankomsten.
Flott rom med flatskjerm både over senga og i oppholdsrommet! Egon restaurant i 1. Etasje hvor det også er frokost.
Betjeningen var svært hyggelige.
Tusen takk for at du valgte oss når du besøkte Molde denne gang. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake neste gang også :)
Dette utrolige flotte og topp moderne Thon hotellet som ligger meget sentralt i Molde med gode parkeringsmuligheter gir stor glede for kundene. Renhold, mat og service gjør hele oppholdet til en sann glede. Takker.
Glade, fornøyde gjester, gjør det til en fest for oss som er på arbeid. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste Molde besøk
Thon hotell i Molde er et utmerket hotell; svært hyggelig personale, fine rom, gode senger og ikke noe negativt forøvrig. Unntaket er samarbeidspartner Egon! Frokostene var ikke noe god opplevelse; det som skulle være varmt var kaldt, smittevern virket lite ivaretatt og personalet lite imøtekommende. Var på Thon Kristiansund natten før - der hadde hotellet frokosten selv.... En voldsom kontrast! Flott frokost i hotellets regi. Med tilsvarende løsning i Molde vil hotellet fremstå som et topp hotell. Personalet og bygningsmasse er allerede på plass‼️
Tusen takk for fin og konstruktiv tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer der dere hvor gjester påpeker ett forbedringspotensiale.
Vi er her og tar vel imot dere også neste gang dere er i Molde :)
Pent pusset opp på innsiden med delikate og freshe rom. Deilige senger med godt sengetøy og puter. Fungerte bra med å velge frokosttallerken på Egon. God mat og betjeningen fulgte smittevernreglene på en betryggende måte. Var litt uheldig med støy utenfra den første natta, da vi hadde rom rett over hotellets uteservering, men sov godt den andre for da regna det
Tusen takk for at dere valgte oss når dere besøkte Molde. Vi er her og tar hjertelig imot dere neste gang dere velger Molde som destinasjon. Si gjerne til de i resepsjonen at dere ønsker ett litt rolig rom, så hjelper de så godt som mulig.