Thon Moldefjord er best på alt i alle ledd. Hyggelig opphold, rent og pent,fantastiske ansatte. Fine,nyoppussede rom. Gode senger. Hyggelige og hjelpsomme ansatte i resepsjonen og baren. Renholdere fortjener også ros. Kommer tilbake.
Dato for oppholdet: mars 2022
Spør 664bennya om Thon Hotel Moldefjord
Takk, 664bennya
Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2022
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen, det er alltid en glede å kunne være tilstede for dere :) Velkommen tilbake ved ditt neste opphold i Molde
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bodde her en natt, pga at ferge til Vestnes var innstilt av værforhold . Fikk et ok rom, kaffe mulighet på rommet og rent og innbydende bad. Frokost serveres i Egon resturanten, det er noe mindre utvalg på bufet en det er på andre hoteller. Parkering rett ved hotellet .
Dato for oppholdet: februar 2022
Spør alfmagne om Thon Hotel Moldefjord
1 Takk, alfmagne
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen. Håper du vil komme til oss også ved en annen anledning, og nyt det at vi ligger i sentrum, og gjerne ett rom med utsikt over fjord og fjell.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Mye støy om natta på rommene mot Egon og hovedgaten. Lite søvn. Kommer nok ikke til å bo her flere ganger. Nattevakten var hyggelig og prøvde å avhjelpe, men man orker ikke begynne å bytte rom sent på natten. Hotellet burde oppgrader vindu og dører til lydisolerte.
Romtips: Be om rom mot fjorden, langt vekk fra Egon.
Dato for oppholdet: november 2021
Spør Sofiagullet om Thon Hotel Moldefjord
Takk, Sofiagullet
Fint hotell med nydelig utsikt mot Moldefjorden. Rengjøringen kunne vært bedre da gardiner og bad var ganske skittent. Frokosten ble servert på Egon, og opplevdes ikke som den beste. Beliggenheten er svært sentral i Molde sentrum. Trivelig betjening!
Romtips: Mitt rom var utstyrt med chromecast, noe som var et stort pluss! Gratis parkering utenfor hotellet.
Dato for oppholdet: september 2021
Spør Sarntsen om Thon Hotel Moldefjord
Takk, Sarntsen
Fikk hjørnerom med sjøutsikt. Se bilde . Kort gangavstand til alt. Frokost på Egon som ligger vegg i vegg med hotellet. Bra frokost. Gratis parkering på siden av hotellet. Kan fint anbefale dette hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2021
Verdi
Rom
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Jarle E om Thon Hotel Moldefjord
Takk, Jarle E
Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021
Tusen takk for at du valgte oss ved ditt opphold i Molde. Ønsker deg en fin sommer og høst videre, og velkommen igjen, hvis du kommer til Molde.