Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 194
Fullt refunderbart før fre. 15. des.
Expedia.com
USD 195
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
ZenHotels.com
USD 164
Hotels.comUSD 195
Vio.comUSD 177
StayForLongUSD 215
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 7. august 2022

Fikk et bra rom, så det lå an til en bra opplevelse. Imidlertid var dusjen feilkonstruert så hele badet var vått etter kroppsvasken. Frokosten er gjerne høgdepunktet på slike besøk. Dessverre skuffende denne gangen. Måtte vente i lange perioder på bl.a kaffe. Andre ting manglet også. Personalet virket uerfarent.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, svot
Anmeldt 8. juli 2022

Alltid like hyggelig å komme "hjem" til Moldefjord, uansett hvem som jobber så er de utrolig hyggelige og løsningsorienterte. Dessverre blir det ikke oftere enn kanskje to ganger i året, men det er besøk jeg ser frem til. :)

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, BjoernHellman
Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med alt!
Trivelig mottakelse og oppgradering av rom. Det var veldig gode senger, rommet var rent. God og enkel frokost i trivelig miljø og en fordel med sentral beliggenhet.
Litt lite parkeringsmulighet i juni.

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, 201annemaritm
Anmeldt 7. juni 2022

Det minste dobbeltrom vi har møtt på i Norge. Dårlig planløsning. En stor vegg var satt opp ved fotenden av sengen, og min mann på 1,98 hadde ingen sjanse til å strekke bena ut i sengen. Det var ikke plass til å åpne 2 kofferter samtidig. Det var nattbord bare på en side.
Restauranten var stengt.
Pluss for gulvvarme på badet.
Lobbybar var en vits, den unge resepsjonisten var uten kunnskap om vin, og visste ikke forskjell på de to helt romtempererte rødvinstypene han fant nederst i skapet.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Svanhild K
Anmeldt 3. mai 2022

Føler meg alltid velkommen, fra første gang jeg bodde her.
Smilende service innstilt personale.
Rene glade rom, badekåpe og kaffemaskin på de fleste.

Bor mye på hotell og her på Moldefjord hotell har de det lille ekstra som får en til å føle at en ikke er så langt hjemmefra.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Wenche_Fauske
Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2022

Tusen hjertelig takk for at Thon Hotel Moldefjord er ditt valg når du besøker Molde. Vårt ønske og fokus, vil alltid være deg som gjest. Vi ønsker å vi skal være ditt hjem hjemmefra, at du skal slappe av å føle deg som hjemme.

Velkommen tilbake til oss :)