Jeg reiser gjennom jobb og fritid flere plasser i Norge. Har vært på dette hotellet flere ganger og konklusjonen er at dette er Norges desidert beste og triveligste hotell . Blir nok en weekendtur snart igjen tenker jeg :-)
Dato for oppholdet: januar 2023
Spør haftore om Thon Hotel Moldefjord
Takk, haftore
Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023
Tusen takk for besøket og fine ord. Vi gleder oss til du kommer tilbake :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bodde tre netter i forbindelse med jobbreise. Rommet var rent og i god stand. Hadde et ekstra stort rom, men sovesofaen var litt sliten. God frokost, litt trangt der man henter mat. Fikk på forhånd beskjed om at det foregikk oppussing av fasaden, men opplevde ikke noe sjenerende støy under oppholdet. Hyggelig betjening.
Dato for oppholdet: januar 2023
Spør havard13 om Thon Hotel Moldefjord
Takk, havard13
Meget fornøyd med oppholdet på Thon Hotel Moldefjord. Rent rom, ryddig og velstelt. God frokost og serviceinnstilt personale på hotellet. Kommer gjerne tilbake hit igjen ved en annen anledning. Eneste som trekker ned er litt dårlige parkeringsmuligheter.
Dato for oppholdet: august 2022
Spør christianhS4863DG om Thon Hotel Moldefjord
Takk, christianhS4863DG
Gjennomstnittlig hotell. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Meget positivt med mulighet for lading av el- bil. Av negative ting kan nevnes at det serveres ok frokost på restaurant Egon som ligger i direkte tilknytning til hotellet. Noe bråk fra korridor. Rommet var helt OK men på grunn av støy bør man be om rom i de øvre etasjene.
Dato for oppholdet: august 2022
Spør GeirM222 om Thon Hotel Moldefjord
Takk, GeirM222
Fikk et bra rom, så det lå an til en bra opplevelse. Imidlertid var dusjen feilkonstruert så hele badet var vått etter kroppsvasken. Frokosten er gjerne høgdepunktet på slike besøk. Dessverre skuffende denne gangen. Måtte vente i lange perioder på bl.a kaffe. Andre ting manglet også. Personalet virket uerfarent.
Dato for oppholdet: juli 2022
Sovekvalitet