Christian H
1.7 km fra Thon Hotel Moldefjord
Treningssenter
Bird's eye view
10.2 km fra Thon Hotel Moldefjord
fra ute område med benker og sitteplasser på oversiden av steingjerdet.
79.8 km fra Thon Hotel Moldefjord
Ved stranden
This was the sleeping part of room 213. There is another room which can sleep a third guest on a sofa. In that room there was a nice working are with ample light. Very good bed and relaxing colors, fresh and must be quite newly renovated.
0.1 km fra Thon Hotel Moldefjord
    0.7 km fra Thon Hotel Moldefjord
      11.5 km fra Thon Hotel Moldefjord
      Se flere hoteller i Molde
      Anmeldt 9. september 2024

Et meget hyggelig hotell å komme til, en servicevennlig og hyggelig betjening får deg til å føle deg ''hjemme''

Rommene holder høyt standard, renholdet er meget bra, samarbeidet med Egon restaurant som frokost restaurant gir oss en meget bra frokost/ start på dagen

Dato for oppholdet: september 2024
      Takk, Even J
      Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2024

Tusen takk for at du valgte vårt hotel til ditt oppholde i Molde. Nyt høsten og velkommen tilbake til oss neste gang du skal besøke Rosenes by.

Anmeldt 21. mars 2024

Fint og rent hotell midt i smørøyet i byen. Hyggelige, imøtekommende ansatte. Pluss for egen balkong på rommet som jeg fikk. Spesiell opplevelse når hurtigruta kom sigende inn om kvelden og la til rett utenfor :)
      Eneste "negative" var at vannkokeren på rommet ikke virket ;P og at det var litt lytt mellom rommene/etasjene

Dato for oppholdet: mars 2024
      • Reisetype: Reiste alene
      Takk, solelene
      Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2024

Tusen hjertelig takk for at dere valgte vårt hotel når dere kom til Molde. Hvis noe ikke er ok med oppholdet, si fra i resepsjonen og vi hjelper gjerne med å ordne dette så fort som mulig.
      Velkommen tilbake til oss neste gang du legger turen til Molde

Anmeldt 5. september 2023 via mobile enheter

Jeg var her én natt. Jeg fikk parkering rett utenfor hovedinngangen (offentlig, ikke hotellet sin). Her var det gratis fra kl 18 til 08, så det ble ikke store utgiften til parkering.

Hotellet ligger sentralt i byen, og har du rom mot sjøen i de øvre etasje e så får du nærkontakt med Hurtigruten når den ligger inne, og da jeg våknet på morgenen stod det et gigantisk cruiseskip helt inntil. Jeg synes sånt er litt stilig.

Selve hotellet var veldig trangt. Frokostsalen var trang, rommet var trangt - og badet var voldsomt trangt. Jeg overnattet alene, så det gjorde ikke så mye at rommet var trangt - men å måtte sitte på skrå på toalettet setter jeg ikke pris på.

Thon pleier å ha veldig gode frokoster, men dessverre er det noen av dem som har frokost hos Egon - og det er ikke like bra.

Jeg valgte dette hotellet fordi det var i arbeidsgivers policy. Om jeg kan velge et annet neste gang, så gjør jeg nok det.

Romtips: Be om rom i de øverste etasjene, med utsikt mot sjøen.
      Dato for oppholdet: september 2023
      Takk, Erlend S
      Anne Myklebostad, Daglig leder på Thon Hotel Moldefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2023

Tusen takk for tilbakemeldingen. Hvis du er vant med å bo på store hoteller i andre byer, så vil det nok være en overgang å komme til Molde, en fin liten by på Nordvest landet, med nærhet til sjø og nydelig panoramautsikt over 222 fjelltopper. Vi er ett hotel med nærhet til våre gjester, og Egon tar godt vare på våre gjester, håper og tror vi begge tok godt vare på deg.
      Håper at du vil gi oss en ny sjanse neste gang du er i byen :)

Anmeldt 3. august 2023 via mobile enheter

Ferie i opphold i Molde,for å møte venner og fam ,hotellet ligger perfekt til i byen ,fine rom ,topp service av personalet med resepsjonen og frokosten ,og stuepikene ,frokosten var veldig bra,takker for et fin opphold og tusen takk til personalet ,kommer snart tilbake

Dato for oppholdet: august 2023
      Reisetype: Reiste alene
      Takk, frankl714

Tusen takk for tilbakemeldingen og vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Molde.

Anmeldt 27. juli 2023 via mobile enheter

Hadde to dager her på junior suite og vi storkoste oss, er vel det beste thon hotellets beliggenhet til sentrum i Molde. Veldig bra frokost her med deilig ferskt brød. Fikk også håndklær i pose på døra når vi ikke ville forstyrres 👍. Skulle gjerne hatt flere dager, kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, kjell1962

tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen. Vi er her for å ønske dere hjertelig tilbake neste gang dere kommer til Molde.