Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
GrandTour25175206652
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Scandic Seilet
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarianneR237, Service ManagerScandic Seilet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. nov. 2018
Tusen takk, det setter vi stor pris på!
Klippfisken er jo kjempegod :)
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 731
  • eDreams
0.6 km fra Scandic Seilet
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 611
  • Hotels.com
0.6 km fra Scandic Seilet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Atlantic Havnveijen
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
4.6 km fra Scandic Seilet
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
1.1 km fra Scandic Seilet
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
  • Priceline
  • Agoda.com
10.9 km fra Scandic Seilet
fra ute område med benker og sitteplasser på oversiden av steingjerdet.
  • Agoda.com
  • Vio.com
80.2 km fra Scandic Seilet
Gratis parkering
Ved stranden
    0.2 km fra Scandic Seilet
    • Agoda.com
    • Priceline
    0.7 km fra Scandic Seilet
      12.1 km fra Scandic Seilet
      Se flere hoteller i Molde
      Anmeldelser (1 244)
      Filtrer anmeldelser
      1 246 resultater
      Vurdering fra reisende
      452
      420
      216
      111
      47
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      452
      420
      216
      111
      47
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      268273 av 1 246 anmeldelser
      Anmeldt 7. november 2018

      Havet...alltid havet...synet og lyden av bølgende hav slår aldri feil. Vi hadde et deilig opphold i Molde, flott utsikt fra rommet i niende etasje, og kjempegod frokost. Litt slitte møbler på hotellrommet er egentlig det eneste som trekker ned, samt at hotellet ikke hadde egen parkering.

      Dato for oppholdet: november 2018
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, Cuilidh
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!
      TIl informasjon har vi egen parkering utenfor, men denne er avgiftsbelagt på lik linje med resten av området.
      Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

      Hat tilbrakt to netter på et hotell jeg trodde var i toppklasse, men som bare var en stor skuffelse. Mange gjester på hotellet, men bare en heis som virket. Skulle sitte å jobbe litt i loungen ved resepsjonen, men der var det så mørkt at jeg måtte gi opp. Knøttliten TV på rommet, som stod på ett lavt stativ på gulvet. Når man sitter på sengen kommer føttene i veien for tv’n! Strømmen på rommet var borte i 30 minutter, men det var fremdeles lys i gangen?

      Dato for oppholdet: oktober 2018
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      2  Takk, mortenm1405
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

      Hei,
      Takk for din tilbakemelding.
      Jeg beklager at oppholdet ikke sto helt til forventningene. Dette vil vi ta med oss i vårt videre arbeid!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 29. oktober 2018

      Dato for oppholdet: oktober 2018
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Anmeldt 25. oktober 2018

      På pluss-siden er beliggenhet, renhold og ikke minst tilbud av " mellommat". Det var veldig OK å komme til kursstart hvor det ventet ferskt brød, noe pålegg, frukt m.m. Også i pausen etter lunsj var det mye smågodt å putte i munnen. Godt utvalg til lunsj uten de store smakene, unntatt gryterett i går, med god saus. Valgte i dag lasagne, som ikke var like god etter min mening. Jeg bodde ikke på hotellet, og valgte å ikke melde meg på festmiddagen utfra tidligere dårlig erfaring med middag.

      Dato for oppholdet: oktober 2018
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Sted
        • Service
      1  Takk, runinee
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

      Hei,
      Takk for din tilbakemelding.
      Jeg beklager at dine erfaringer førte til at du sto over middagen. Vi jobber hele tiden med å bli bedre, for å hele tiden servere gjestene våre god og smaksrik mat!

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 22. oktober 2018

      Flott Rom med fantastisk utsikt! En aldeles flott frokost, med et utvalg av mer enn du kunne forestille deg å få til frokost. Vi hadde ett veldig fint opphold og kommer gjerne tilbake en annen gang. Kommer til å anbefale dette hotellet til de vi kjenner som skal besøke Molde.

      Dato for oppholdet: oktober 2018
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Takk, nina748
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
      Vi setter stor pris både på den og på anbefalingen til venner og bekjente!
      Håper vi ses igjen om ikke så lenge.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser