Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
TripadvisorUSD 133
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
FindHotelUSD 132
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 060)
Filtrer anmeldelser
1 061 resultater
Vurdering fra reisende
384
379
176
86
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
384
379
176
86
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
153158 av 1 061 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Flott hotell med perfekt beliggenhet i Molde sentrum! Rommene har flott utsikt mot fjord og fjell! Frokosten er helt fantastisk, utvalget slår de fleste hotellfrokoster Anbefaler virkelig å bo her!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, birgitte_s1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Håper vi ses om ikke så lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Veldig bra hotell med hyggelig restaurant. Prøv klippfisken i restauranten og du kommer garantert tilbake. Beliggenheten og utsikten fra rom og restaurant er fantastisk hele året. Tettere på sjøen og båtene kommer du ikke i en by.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, GrandTour25175206652
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Tusen takk, det setter vi stor pris på!
Klippfisken er jo kjempegod :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Havet...alltid havet...synet og lyden av bølgende hav slår aldri feil. Vi hadde et deilig opphold i Molde, flott utsikt fra rommet i niende etasje, og kjempegod frokost. Litt slitte møbler på hotellrommet er egentlig det eneste som trekker ned, samt at hotellet ikke hadde egen parkering.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Cuilidh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!
TIl informasjon har vi egen parkering utenfor, men denne er avgiftsbelagt på lik linje med resten av området.
Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Hat tilbrakt to netter på et hotell jeg trodde var i toppklasse, men som bare var en stor skuffelse. Mange gjester på hotellet, men bare en heis som virket. Skulle sitte å jobbe litt i loungen ved resepsjonen, men der var det så mørkt at jeg måtte gi opp. Knøttliten TV på rommet, som stod på ett lavt stativ på gulvet. Når man sitter på sengen kommer føttene i veien for tv’n! Strømmen på rommet var borte i 30 minutter, men det var fremdeles lys i gangen?

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, mortenm1405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at oppholdet ikke sto helt til forventningene. Dette vil vi ta med oss i vårt videre arbeid!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
MarianneR237, Service Manager på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser