Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 202
Vis tilbud
Booking.com
USD 201
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 198
Vis tilbud
Hotels.comUSD 202
CheapTicketsUSD 202
TravelocityUSD 202
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 057)
Filtrer anmeldelser
1 057 resultater
Vurdering fra reisende
384
378
175
85
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
384
378
175
85
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 1 057 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Dyrt, men deilig! Litt kaotisk i matsalen, men det skyldes gjestene og ikke de ansatte. Nydelig mat. Topp service av blide ansatte. Bodde i juniorsuite, og det var supert. Stort rom med god plass for 4 stk. Nydelig utsikt!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Skogsbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!
Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi booket 2 rom på Scanidic Seiliet og ønsket et ekstra stort rom for å kose oss litt ekstra og nyte den flotte utsikten i ferien. Skuffelsen ble derfor stor da rommet befant seg i bakseilet, altså bygget bak Seilet, og som ligger over badeanlegget. Hadde vi blitt gjort oppmerksomme på dette på forhånd, så kunne vi valg annerledes, mens vi nå bare føler oss lurt. Rom nr 2 var heldigvis plassert i Seilet, så barna fikk nyte utsikten.

At det tok hele 5 minutter å gå mellom de to rommene er også uakseptabelt. Vi bestilte i så pass god tid at dette kunne vært planlagt og ordnet bedre fra hotellets side. Når man bestiller to ekstra dyre rom så er det ikke slik man forventer det.

Dusj og badekar er i ett. Det er ingen matte eller lignende å stå på, så det var farlig glatt. Og dusjen er konstruert slik at man må stå ganske tett inntil veggen for å få vann over seg. En ikke spesielt behagelig opplevelse. Når da også såpebeholderen i dusjen er tom (faktisk ødelagt) så blir man irritert i tillegg. Betjeningen sjekker tydeligvis ikke dette, for den var like tom dagen etter. Litt rart når Scandic reklamerer med sine flotte velværeprodukter på rommene...

Dog skal hotellet ha skryt for måten de håndterte frokostserveringen på i Coronatiden. Det var lagt mye arbeid i å gjøre dette trygt og til en god opplevelse for gjestene. Så får vi bære over med at vi ikke fikk plass i restauranten fordi der var det reservering og dessverre (for oss) fullt. Så vi måtte spise i resepsjonen.

Det var mye som skuffet med Scandic på dette oppholdet, og de ser oss neppe igjen med det første. Heller ikke på fremtidige forretningsreiser. Vi følte oss rett og slett lurt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, Inge N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er lei oss for at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre.
Ønsker deg en riktig fin sommer videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hjemmesiden reklamerer med panoramautsikt til Romsdalsalpene - vårt rom lå i sidebygningen med utsikt til p-plassen. Vi var to par som bestilte samtidig flere uker i forkant, og fikk rom i hver vår etasje. Hotellet har ikke eget treningssenter, man må betale seg inn på treningssenter som ligger i sidebygning, og svømnebassenget åpner først kl. 10.00. Vi hadde sett frem til besøk i Skybaren, men den var stengt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, janhe0503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er lei oss for at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre.
Ønsker deg en riktig fin sommer videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 rom på seilet. Ender opp i 2 forskjellige etasjer i akterseilet med utsikt over parkeringsplassen. Skybar stengt. Treningsrom stengt. Bad og spa stengt. Det var ikke dette jeg trodde jeg betalte for. Kommer ALDRI tilbake. Helt ubrukelig service.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 117j_rnj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er lei oss for at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre.
Ønsker deg en riktig fin sommer videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser