Liv H
Anmeldelse av Scandic Seilet
1,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2020via mobile enheter
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front OfficeScandic Seilet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. aug. 2020
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er lei oss for at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre.
0.4 km fra Scandic Seilet
fra ute område med benker og sitteplasser på oversiden av steingjerdet.
80.2 km fra Scandic Seilet
    0.7 km fra Scandic Seilet
      12.1 km fra Scandic Seilet
      Se flere hoteller i Molde
      Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Det var et flott hotell. Det var reint og fint. Veldig fin utsikt fra rommet. Det låg noså sentralt.
      Det som trekte ned var den elendige frokosten. Veldig tørt brød og ikke så veldig mye til å ha på skivene😐

Takk, FarAway713207
      Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
      Vi tar med oss kommentarene dine videre!

Anmeldt 21. juli 2020

Dyrt, men deilig! Litt kaotisk i matsalen, men det skyldes gjestene og ikke de ansatte. Nydelig mat. Topp service av blide ansatte. Bodde i juniorsuite, og det var supert. Stort rom med god plass for 4 stk. Nydelig utsikt!

Takk, Skogsbakken

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!
      Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Anmeldt 21. juli 2020

Vi booket 2 rom på Scanidic Seiliet og ønsket et ekstra stort rom for å kose oss litt ekstra og nyte den flotte utsikten i ferien. Skuffelsen ble derfor stor da rommet befant seg i bakseilet, altså bygget bak Seilet, og som ligger over badeanlegget. Hadde vi blitt gjort oppmerksomme på dette på forhånd, så kunne vi valg annerledes, mens vi nå bare føler oss lurt. Rom nr 2 var heldigvis plassert i Seilet, så barna fikk nyte utsikten.

At det tok hele 5 minutter å gå mellom de to rommene er også uakseptabelt. Vi bestilte i så pass god tid at dette kunne vært planlagt og ordnet bedre fra hotellets side. Når man bestiller to ekstra dyre rom så er det ikke slik man forventer det.

Dusj og badekar er i ett. Det er ingen matte eller lignende å stå på, så det var farlig glatt. Og dusjen er konstruert slik at man må stå ganske tett inntil veggen for å få vann over seg. En ikke spesielt behagelig opplevelse. Når da også såpebeholderen i dusjen er tom (faktisk ødelagt) så blir man irritert i tillegg. Betjeningen sjekker tydeligvis ikke dette, for den var like tom dagen etter. Litt rart når Scandic reklamerer med sine flotte velværeprodukter på rommene...

Dog skal hotellet ha skryt for måten de håndterte frokostserveringen på i Coronatiden. Det var lagt mye arbeid i å gjøre dette trygt og til en god opplevelse for gjestene. Så får vi bære over med at vi ikke fikk plass i restauranten fordi der var det reservering og dessverre (for oss) fullt. Så vi måtte spise i resepsjonen.

Det var mye som skuffet med Scandic på dette oppholdet, og de ser oss neppe igjen med det første. Heller ikke på fremtidige forretningsreiser. Vi følte oss rett og slett lurt.

2  Takk, Inge N

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hjemmesiden reklamerer med panoramautsikt til Romsdalsalpene - vårt rom lå i sidebygningen med utsikt til p-plassen. Vi var to par som bestilte samtidig flere uker i forkant, og fikk rom i hver vår etasje. Hotellet har ikke eget treningssenter, man må betale seg inn på treningssenter som ligger i sidebygning, og svømnebassenget åpner først kl. 10.00. Vi hadde sett frem til besøk i Skybaren, men den var stengt.

Takk, janhe0503