Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 130
Se alle 15 tilbud
120125 av 1 174 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Hadde bestillt ett balkongrom og visste ikkje at balkongen var «delt» følte litt at man satt sammen med naboen men det gikk greitt.
Rommet var stort og godt
Herlig coronatilpassey frokost med bordsettinger. Mindre kø og godt utvalg ved buffeten.
Savnet restauranten og skybaren

1  Takk, Shiba14
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk, vi setter stor pris på at du tar deg tid til å sende oss en tilbakemelding!
Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ved ankomst hotellet fikk vi beskjed om å velge tid for frokost, det er både bra og forståelig i disse korona tider. Vi fikk vår tid og møtte opp dagen etter, litt kø i gangen, men helt greit. Dag nr 2 møtte vi til avtalt tid, men sto ikke på noen liste, vi skulle ha bestilt tid kvelden før. Ingen hadde fortalt oss dette. Vi trodde den tiden vi hadde valgt/fått gjaldt vår besøksperiode. Vi fikk beskjed om å forsyne oss fra bufeen og spise nede, var nok flere enn oss som hadde misforstått dette. Vi måtte rydde oss plass ved et bord, ingenting ble ryddet eller vasket så lenge vår frokost varte. Dette er ikke bra. Ved bufeen var det tett kø og dårlig organisert. Ellers kan vi si at rommet var bra, luftig og rent med sentral beliggenhet.

2  Takk, audbloddervikb
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er lei oss for at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre.
Ønsker deg en riktig fin sommer videre!

Anmeldt 8. august 2020

Fantastisk utsikt . Reint og fint. Gode senger Hyggelig personale . Fin beliggenhet kort vei til sentrum og Molde stadion . Veldig god frokost . Overholder smittevernregler på en veldig god måte . Flott basseng i samme bygg . Kort vei til Atlanterhavsveien og Geiranger

Takk, Torhildmuller

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Anmeldt 5. august 2020

Anmeldt 4. august 2020