Besvart 25. aug. 2020
Takk for hyggelig tilbakemelding! Håper vi ses om ikke så lenge!
Helt magisk med rom i 11 etasje med utsikt over havet og fjellene. Dette ligger mer eller mindre ut i havet og opplevelsen både i restauranten og fra hotelrommet var supert. Kun lei meg for at vi bare hadde en natt. Vi skal tilbake!
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør tred634 om Scandic Seilet
Takk, tred634
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020
Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å se deg igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Seilet.. flott og stort rom, kjempegod seng! Minus for manglende informasjon om at treningssenter og Skybar var stengt pga korona👎 Knall frokost! Ryddig og godt utvalg. Og bra med antibac. Hyggelig betjening.
Spør Torunn G om Scandic Seilet
1 Takk, Torunn G
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Håper vi ses igjen om ikke så lenge!
thordybvad
Fredrikstad, Norge
Anmeldt 10. august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør thordybvad om Scandic Seilet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alt fra rom til service var ypperlig, flott rom med panoramautsikt. God frokost og meget forsvarlig avstand i forhold til coronaregler. Vi ble også godt tatt vare på som Scandic-medlemmer. Dette hotellet kommer vi gjerne tilbake til og anbefaler det på det varmeste.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør KariGK om Scandic Seilet
Takk, KariGK
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anleding!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hadde bestillt ett balkongrom og visste ikkje at balkongen var «delt» følte litt at man satt sammen med naboen men det gikk greitt. Rommet var stort og godt Herlig coronatilpassey frokost med bordsettinger. Mindre kø og godt utvalg ved buffeten. Savnet restauranten og skybaren
Spør Shiba14 om Scandic Seilet
1 Takk, Shiba14
Tusen takk, vi setter stor pris på at du tar deg tid til å sende oss en tilbakemelding! Håper vi ses igjen om ikke så lenge!