Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
Booking.com
USD 140
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 140
PricelineUSD 140
FindHotelUSD 135
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 084)
Filtrer anmeldelser
1 084 resultater
Vurdering fra reisende
394
383
181
89
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
394
383
181
89
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 1 084 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020

Vi hadde rom i 13 etg. og hadde en helt fantastisk utsikt. Hotellet ville fått full score fra meg om det ikke var for en kokk ikke kunne noe om kundebehandling. Det var trist å komme ned til første frokostservering som skulle starte klokken 07.00. Det er sjelden å oppleve at døren til spisesalen i et hotell er låst og ikke åpner noe før åpningstid. Når så er tilfelle bør sjefen for kjøkkenet sørge for at de åpner presis og ikke noen minutter senere. Det samtidig som de ikke var helt ferdig med bordsettingen på buffen. Jeg tillot meg å kommentere dette, og får et ufint svar som ikke passer seg på trykk. Mitt råd til hotellet er at denne kokken ikke bør ha kontakt med publikum.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Godtvoksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei, og takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager opplevelsen i restauranten, og vi tar med oss kommentarene dine videre.

Ønsker deg en fin høst!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Seilet ligger i utkanten av sentrum med gangavstand til det meste. Aker stadion og rånestedet for de lokale ungdommene er nærmeste nabo. Tilbyr mc-parkering like ved inngangen.
Rommene er greie med flott utsikt, hyggelig betjening og grei frokost. Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TerjeB81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Håper vi ses om ikke så lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Helt magisk med rom i 11 etasje med utsikt over havet og fjellene. Dette ligger mer eller mindre ut i havet og opplevelsen både i restauranten og fra hotelrommet var supert. Kun lei meg for at vi bare hadde en natt. Vi skal tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tred634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi gleder oss til å se deg igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Seilet.. flott og stort rom, kjempegod seng!
Minus for manglende informasjon om at treningssenter og Skybar var stengt pga korona
Knall frokost! Ryddig og godt utvalg. Og bra med antibac. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Torunn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Rødstøl, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Håper vi ses igjen om ikke så lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser