Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
Booking.com
USD 132
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 128
Vis tilbud
PricelineUSD 132
ScandicHotels.comUSD 132
Hotels.comUSD 132
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 155)
Filtrer anmeldelser
1 155 resultater
Vurdering fra reisende
421
403
194
94
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
421
403
194
94
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 1 155 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henriette Asphol, Annet på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Fikk bra rom i 14 etasje, flott utsikt. Rent og pent. Endel støy fra heis motorene, trekker noe ned på opplevelsen.
Grei frokost. Hyggelig betjening.
Forferdelig ventetid for å få tak på heis, 2 heiser fordelt på alle besøkende, ga opptil 15/20 min venting for å komme seg opp/ned. En tålmodighetsprøve!
Sikkert bedre utenfor sesong og Covid -19.

Romtips: Stor parkeringsplass, ikke gratis.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nftm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

På vår tur nordover, stoppet vi Molde for overnatting. Her hadde vi to valg: xxx eller Rica Seilet. Vi valgte det siste. Vi fant en parkeringsplass like ved inngangen, registrerte oss på EasyPark app’en og fikk inn. Vel inne ble vi møtt av et hyggelig personale, og vi fikk raskt tildelt rom i 8 etasje. Vi hadde tenkt ta middagen hos xxx, for den er rangert høyest i Molde. Dessverre var det fullt. Da forstod vi at vi hadde valgt feil hotell. Vel tilbake til Seilet fikk vi bestilt mat. Pga smittevern, måtte vi bestille tidspunkt for buffe. Da vi noe senere ankom restauranten, ble vi tilvist et bord. Vi måtte ha munnbind når vi hente mat i bufeen. Helt ok. Imidlertid var buffeen svært skuffende m.h.t. utvalt. Til en pris som de tok, må regne med å få et større utvalt enn hva hotellet her viste. I tillegg var kyllingen svært tør. Alt i alt var kvaliteten på maten under forventet. Stiv pris. Servicen kunne også vært bedre. Vi prøve mange retter, og tallerkner hopet seg opp på bordet uten at de ble fjernet. Sånt skal det ikke være. Frukosten var helt ordinert. Oppsummert så var hotellet som jeg vet kan gjøre det bedre, under forventet. Jeg har bodd på hotellet et par gonger tidligere, og selv om det er noen år - husker jeg det som bedre enn det var nå. Hotellet Holger fortsatt en forholdsvis høy pris, og da må de vise til noe bedre enn hva vi opplevde.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser