Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 147
Vis tilbud
PricelineUSD 169
ScandicHotels.comUSD 168
Hotels.comUSD 169
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 139)
Filtrer anmeldelser
1 139 resultater
Vurdering fra reisende
415
398
191
93
42
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
415
398
191
93
42
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 139 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Seilet ligger flott til og har en spektakulær utsikt. Gåavstand til shopping og restauranter.
Bra frokostbuffet og hyggelig resepsjonsområdet med bar.
Har bodd her flere ganger, og vil velge samme hotell igjen neste gang jeg er i Molde. Anbefales.

Romtips: Kun mulighet for buffet om kvelden i restauranten.
Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RandiT185
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Var på kurs/konferanse på scndic seilet hotel molde.torsdag og fredag 16.06/17.06. 2022. Fantastisk service og fantastisk mat. Lunsjen under møtet på fredag 17.06 var en innertier. Husøkonomen var servicevennlig så det holdt. Kan anbefales. Terningkast 10

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ronald L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2022

Dato for oppholdet: juni 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. mai 2022

Hei var på Galla middag i Bjørnsonssalen i går,28.05.
Alle gjestene var kledd i galla, og jeg tenker på bekledningen til servitørene.De gikk i mørke T-skjorter.
Er det vanlig servitør-bekledning hos dere på en galla-middag?
Mat.Reinsdyrplomme.Kjøttet var som mykt, som om det var moset,flere bemerkninger at «kniven på bordet var unødvendig» (ikke mørnet,men bløtt som mos)
Ternkngkast 2

Noen bemerkninger

Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Storforlangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Hei :)

Tusen takk at du tog deg tid å fortelle om din opplevelse. Vi setter pris på at du vil hjelpe oss å bli bedre! Vi noterer dine innspel og tar de med i våren konstante forbedrings prosess. Takk skal du ha!

Håper du hadde en flott kveld trots alt og vi ønsker deg så varmt velkommen tilbake!

Mvh,
Scandic Seilet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Var 2 netter på dette fantastiske fine hotellet med fantastisk utsikt og nydelig mat. Alle ansatte som vi var i kontakt med både i restauranten og resepsjonen var veldig service maind. Rommet var renslige og maten veldig god.
Anbefaler og kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Venture777231
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Hei :)

og tusen takk for din fin tilbakemelding! Vi blir så glade av å lese at dere trivdes så hos oss. Takk for fine ord og dere er så varmt velkommen tilbake!

Mvh,
Scandic Seilet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser