Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Besvart 5. juli 2022
Hei Reybr1,
tusen, tusen takk for din givende tilbakemelding. Takk at du tok deg tid å notere så mange gode innspel. Vi jobber konstant med en forbedrings prosess og så klart også med å komme oss tilbake etter pandemien. Takk at du vil hjelper oss å bli bedre!
Vi setter stor pris på at du kommer til oss hver sommer og ønsker deg så varmt velkommen tilbake neste år. Hør gjerne av deg for en kaffe når du er innom i 2023 :) så kan vi ta en vurdering på plass.
Ønsker deg en riktig fin sommer!
Mvh, Mareike @ Scandic Seilet
Seilet ligger flott til og har en spektakulær utsikt. Gåavstand til shopping og restauranter. Bra frokostbuffet og hyggelig resepsjonsområdet med bar. Har bodd her flere ganger, og vil velge samme hotell igjen neste gang jeg er i Molde. Anbefales.
Romtips: Kun mulighet for buffet om kvelden i restauranten.
Spør RandiT185 om Scandic Seilet
Takk, RandiT185
Var på kurs/konferanse på scndic seilet hotel molde.torsdag og fredag 16.06/17.06. 2022. Fantastisk service og fantastisk mat. Lunsjen under møtet på fredag 17.06 var en innertier. Husøkonomen var servicevennlig så det holdt. Kan anbefales. Terningkast 10
Spør Ronald L om Scandic Seilet
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør maritg350 om Scandic Seilet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hei var på Galla middag i Bjørnsonssalen i går,28.05. Alle gjestene var kledd i galla, og jeg tenker på bekledningen til servitørene.De gikk i mørke T-skjorter. Er det vanlig servitør-bekledning hos dere på en galla-middag? Mat.Reinsdyrplomme.Kjøttet var som mykt, som om det var moset,flere bemerkninger at «kniven på bordet var unødvendig» (ikke mørnet,men bløtt som mos) Ternkngkast 2
Noen bemerkninger😀
Dato for oppholdet: mai 2022
Spør Storforlangen om Scandic Seilet
Takk, Storforlangen
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022
Hei :)
Tusen takk at du tog deg tid å fortelle om din opplevelse. Vi setter pris på at du vil hjelpe oss å bli bedre! Vi noterer dine innspel og tar de med i våren konstante forbedrings prosess. Takk skal du ha!
Håper du hadde en flott kveld trots alt og vi ønsker deg så varmt velkommen tilbake!
Mvh, Scandic Seilet
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Var 2 netter på dette fantastiske fine hotellet med fantastisk utsikt og nydelig mat. Alle ansatte som vi var i kontakt med både i restauranten og resepsjonen var veldig service maind. Rommet var renslige og maten veldig god. Anbefaler og kommer gjerne tilbake
Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste med venner
Spør Venture777231 om Scandic Seilet
Takk, Venture777231
Hei :)
og tusen takk for din fin tilbakemelding! Vi blir så glade av å lese at dere trivdes så hos oss. Takk for fine ord og dere er så varmt velkommen tilbake!
Mvh, Scandic Seilet