Besvart 31. aug. 2022
Hei Victor,
og tusen takk for din tilbakemelding :) Vi er så klart veldig lei oss at du ikke likte rommet du fikk. Takk at du tok deg tid å skrive ett kommentar som vi kan jobbe med. Vi jobber alltid med å forbedre oss, og det går best med hjelp av åpen tilbakemelding!
Vi har dessverre ingen balkongrom med to senger, men king size senger på alle. Forstår at man ikke ønsker dele seng med alle man reiser med :)
Vi ønsker deg en fin opphold i Molde neste gang!
Mvh, Mareike Scandic Seilet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 772synn_ves om Scandic Seilet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mareike Friemel-Haukebø, Guest Services / Front Office på Scandic Seilet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2022
Erik E
Lillehammer, Norge
Anmeldt 9. august 2022
Spør Erik E om Scandic Seilet
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk opplevelse! Flott utsikt, god buffe Deilig frokost og gode senger så sentralt❤️🌹 høflig og koselig besetning. Flott både innendørs og ute, Selv om det regne. Deilig spa og basseng .Jeg kommer tilbake 😍
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør hbloms522700 om Scandic Seilet
Takk, hbloms522700
Hei,
og tusen takk for din superbra tilbakemelding :) Du er så varmt velkommen tilbake! Neste gang skal vi ordne med sol og ;)
Mvh, Scandic Seilet
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk hotell med god atmosfære, hyggelige og imøtekommende ansatte , fantastisk frokost . Rommene , spesielt gulvene er noe slitt men med den utsikten fra balkongen så glemmer man det . Anbefales
Spør Torhildmuller om Scandic Seilet
Takk, Torhildmuller
Hei Torhild,
tusen, tusen takk for din flott tilbakemelding og fine ord :) Vi er så glad at du kunne nyte den fantastiske utsikten vårt!
Du er så varmt velkommen tilbake! Mvh, Scandic Seilet
Kari H