Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
30
27
7
1
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
27
7
1
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 69 anmeldelser
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Kviltorp camping er en av de bedre campingplassene vi har besøkt i Norge. Flott beliggenhet, ryddig og rent. Godt tiltettelagt for alle typer camping. Blir nok flere besøk der hvis vi er på de trakter.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, gerdla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019

Vi trengte å overnatte på vei nordover og kjørte innom Kviltorp rett utenfor Molde sentrum.
Det skal sies at dette var helgen før Molde jazz skulle starte, men de burde ikke tillate så mange bobiler. Vi fikk først anvist en plass rett ved søplebøttene utenfor en hytte - ikke ok. Endte tilslutt med å parkere på grusen bak andre bobilplasser.
Det er nok fint her om du får en skikkelig bobilplass og nærmere vannet.
Anbefaler å sjekke ut plassen før du betaler når det er så fullt.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Service
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Ankom plassen ca 17:00 og det var nesten fullt, men fikk en plass til campingvogna.
Det er diverre mest plasser for bobil og lite for vogn. Måtte stå på asfalt og kunne ikkje ha fortelt.
Pluss for sanitæranlegg, som var reint og pent.
Siste natta var nokon og stjal alt me hadde i kjøleboksen utenfor vogna....

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camper123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Det var andre gang vi besøkte Kviltorp camping. For to år siden bodde vi i en av de fantastisk fine sjøhusene, i år ble det hytte med to soverom og bad. Enkel standard, slik det skal være. Det som utmerket seg i hytten var utrolig bra madrasser i køyesengene! Ellers rent og pent.

Kviltorp har veldig hyggelige ansatte.

Minus: Lekeplassen har tre leker. Gyngehest, gravemaskin og huskestativ. Det er generelt dårlig med lekeplasser å finne for turister i Molde (som ikke er kjent i byen). Kviltorp skulle gjerne hatt noe skikkelig lekeanlegg! Hadde de I tillegg ordnet seg en strandlinje så hadde vi bodd der i flere dager. Bading var ikke et tema med små barn der da det var vanskelig å komme seg ut i sjøen

Men oppsummert: plassen anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Majasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Asle N, Salgssjef på Kviltorp Camping , svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Hei! Takk for fin tilbakemelding! Vi skifter hyppig våre madrasser og i år har vi skiftet de fleste senger i sjøhusene. Wonderland sine hotellmadrasser og senger gir fornøyde gjester. Lekeplassen er liten men vil bli utvidet til neste år. På andre siden av vegen er det skole med bla kunstgressbane. Bading er best på østsiden av naustet-i slippen eller på vestsiden der det er adkomst til fjæra-litt godt skjult. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

En flott plass veldig nær Molde. Flotte hytter og nytt reint og pent. Optimalt om en vil være litt i byen. OK priser eneste minuset er at de enkleste hyttene (uten toalett) er det som ligger lengst unna sanitæranleggene. Ellers helt flott, anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jpgundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Asle N, Salgssjef på Kviltorp Camping , svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Hei og takk for tilbakemelding! Ca halvparten av de små ligger i nærheten av sanitæranlegg, 1,2,3,4,5,12,13 og 14. Resten av hyttene ligger bak kiosken -både den og resepsjonen har toalett som kan brukes-skal det dusjes så blir det ca 100m unna. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser