Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
30
27
7
1
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
27
7
1
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 69 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020

Overnattet i et flott sjøhus. 4 soverom og 2 bad. Rent og fint. Sjøhuset var noe av det fineste vi har leid på en campingplass. Suveren og skjermet uteplass. Ligger helt ute i sjøen. Gode tilbud på plassen og gangavstand til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, SolveigB164
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

En fantastisk beliggenhet og hyggelig betjening. Gode sanitæranlegg. En super flott mix-kiosk med nydelig mat og fantastisk milkshake. Men teltene langs sjøen sto ALT for tett. De første dagene vi lå der var det 5-6 telt langs sjøen. Etter to dager var det plutselig 10 telt på samme flekk. En natt var det tom 11 telt. Flere av teltene sto under 1 1/2 meter fra hverandre. Vi påpekte dette for resepsjonen. De så på det, men skyldte på hverandre og ville ikke flytte noen. Dagen etter ble like mange telt anvist plass her . Opplevde at brannsikkerheten gikk på bekostning av inntjening/ikke ville si nei til nye gjester.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonjebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Asle Nakken, Gjestetjenester/resepsjon på Kviltorp Camping , svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Hei Tonje og takk for god tilbakemelding! Ros og litt ris tar vi gjerne i mot! Vi må svare for oss angående brannsikkerheten-som vi mener å ha høy prioritet. Årlig brannkurs, brannvernleder og ansatte som er drillet på både forebyggende og effektiv handling om ting oppstår. Teltplassen i front er 50m lang og 6m bred og har meget god plass til 10-12 normale telt. Brannslukkere og 3 vannslanger sørger for god kapasitet om noe skulle skje. Dette er et kompakt område med bobilplasser i bakkant og evakueringsveier skal alltid være åpne. For å være på tå hev så har vi i tillegg sprengt ned og fremført brannledning fra hovedledningsnettet oppe ved E39 og ned til bobilplassen-dette hadde en kostnad på nærmere 600000,- . Skulle en brann oppstå så ligger brannstasjonen 3 minutter unna, de har i tillegg båt med vannkanon og om behovet skulle oppstå så har vi flyplassen noen hundre meter unna med sine tankvogner. Brannsikkerhet har høy prioritet hos oss! La oss inderlig håpe at vi slipper noe annet enn øvelse! Du opplevde at teltplassen til tider var for full og det har du rett i! Vi kan ikke annet enn beklage-og vi vil ha mere fokus på dette i toppsesongen. Grunnen til at slikt oppstår er at familier /venner har flere telt i sammen og har liten forståelse for avstandsregler. En ting er faren for spredning men det har også med komfort å gjøre. Vår brannvakt/ nattevakt vurderte det dit hen at dette fikk passere. Vi beklager dette og som nevnt vil vi skjerpe inn praksis på dette. Vi ønsker dere velkommen tilbake-tryggere enn sist! Mvh Asle Nakken -servicesjef.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en hyggelig opplevelse!
Ankom på kvelden, men fikk allikevel plass til vår campingløsning.
Veldig flott sted med sjøen, og svært gode fasiliteter. Flott nytt fellesrom med kjøkken og alt av utstyr, samt TV rom.
Veldig bra.
Det som kanskje dro noe ned var å bli vekt av søppeltømming kl 7 om morgenen. Denne tok også veeeeeldig lang tid.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Kviltorp camping er en av de bedre campingplassene vi har besøkt i Norge. Flott beliggenhet, ryddig og rent. Godt tiltettelagt for alle typer camping. Blir nok flere besøk der hvis vi er på de trakter.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, gerdla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019

Vi trengte å overnatte på vei nordover og kjørte innom Kviltorp rett utenfor Molde sentrum.
Det skal sies at dette var helgen før Molde jazz skulle starte, men de burde ikke tillate så mange bobiler. Vi fikk først anvist en plass rett ved søplebøttene utenfor en hytte - ikke ok. Endte tilslutt med å parkere på grusen bak andre bobilplasser.
Det er nok fint her om du får en skikkelig bobilplass og nærmere vannet.
Anbefaler å sjekke ut plassen før du betaler når det er så fullt.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Service
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser