Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrent personale”

Restaurant Seilet Storseilet Bar
Vurdert som nr. 15 av 34 Restauranter i Molde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Veldig merkelig opplevelse på et velkjent hotell. Servitører som ikke snakker norsk og som ikke kjenner menyen, mange servitører som svinger innom bordet, men tilsynelatende ukoordinert.

Maten, vegetar, var grei. Så forbedringsmuligheten ligger i personalet og i å gjøre restauranten mer innbydende og trivelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Steinargy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 60 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2018

Her spiste vi godt. Først blåskjell med chips, deretter klippfisk med potetstappe, bacon og tomater. Det ble et veldig godt måltid

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2018

Vi bodde på Scandic Seilet og spiste derfor middag er en kveld.Det var ikke spesielt vellykket. Tørt svinekjøtt og dårlig tilbehør. Vi spurte først om å få bytte til en annen forrett på "dagens 2-retters", men neida, det var ikke mulig. Smålig gjort, synt vi. Vi klagde på maten og ble spurt om vi ville ha dessert og kaffe. Dette tolket vi som at det ble "på huset2, og vi takket ja. Men da regningen kom(veldig dyrt der)hadde de jammen meg tatt betalt for både dessert og kaffe). Dette gjorde vi resepsjonen oppmerksom på ved utsjekk, og de beklaget og trakk det ut av regningen.Altfor liten meny, svært begrenset utvalg. Vi har spist på mange Scandic restauranter i inn og utland, men dette er den minste menyen vi har sett.Men frokosten her er kjempebra!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 88Berit88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2018

Siden vi bodde på Seilet hadde på forhånd bestem oss for å spise middag her, og blant annet forsøkt å finne menyen på nettsidene til hotellet. Det var ikke helt enkelt men vi fant en bankett-meny som tydet på at kjøkkenet var kapabel til det meste. Virkeligheten var en litt annen, valg mellom 2-3 forretter og et par fiskeretter og en kjøttrett til hovedrett. Til dessert var det for eksempel ikke mulig å få bestille en osteplate. Ikke for det, både røkt laks og klippfisken smakte fortreffelig, men jeg forventet et større utvalg.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Janerlve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2017 via mobile enheter

Men det må jeg vist vente med ... forferdelig lutefisk og en betjening som ikke kunne norsk... retten kostet 400 og da bør en forvente litt ekstra... bare å klarer å dette i en så opplyst verden er utrolig i seg selv. For et hotell som Scandic som normalt er veldig bra er dette lavmål.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 226j_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Seilet Storseilet Bar, så også på

 
Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Restaurant Seilet Storseilet Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.