Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forbedring”
Anmeldelse av Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
Vurdert som nr. 24 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. november 2018

Rød har absolutt forbedret maten sin det siste året. Det er kjapp og enkel lunchmat til en grei penge. Har stort sett spist burger her, så skal ikke gå god for resten. Burgeren har jeg vært fornøyd med, uten at det har vært eksepsjonelt godt. Den har dog meget dårlig service, og betjeningen snakker med hverandre ofte når man skal få hjelp, mobil blir også hyppig brukt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hellstorm93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 64 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Bestilte en Soppburger, hamburger med soppstuing og ost.

Veldig god hamburger, godt tilberedt og dandert. Fries kunne kanskje vært litt kulere, virket til å være en av variantene fra dagligvaren, men god opplevelse alt i alt.

Rydding og hyggelig salong. Hyggelig betjening.

Ved mitt besøk var det kun 3 bord som var besatt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 20espent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi var seks som tilfeldigvis stakk innom for middag en fredags kveld. Selv om helga var fullbooket i Molde var det nok av ledige sitteplasser her. God fiskesuppe, med nydelig brød til! De som bestilte burger var ikke overveldet. Den ene var delvis rå inni. Den som fikk godt fritert fries klarte ikke spise de, da de smakte rart. Muligens litt i overkant velbrukt frityrolje? Uansett rimelig mat da, i forhold til andre steder i Molde. Slitne servitører preget servicen. Tror ikke vi kommer tilbake...

Dato for besøk: september 2018
Takk, Bjoerk1-82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018

Bestilte fiskesuppe, fikk servert en skål med vit tykk saus tilsatt fire blåskjell og tre reker + noen strimler med gulrot. Absolutt ingen smak av fisk, bare en vit velling.(graut)

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OBara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Spiste lunch her en lørdag.
God mat og bra service selv om man må bestille selv i baren.
Tok litt for lang tid med maten for å være en lunch synes vi (25min venting), dette selv om det ikke var fullt her, men maten var god så vi glemte det ganske fort

Dato for besøk: august 2018
Takk, T0rilS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rød Bare Blå, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Rød Bare Blå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din