“Gode burgere, dårlig kaffe. ”
Anmeldelse av Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
Vurdert som nr. 28 av 51 Restauranter i Molde
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Dro hit for en lunsj. Vært her før og likt det. Fikk vridd litt om på retten etter egen smak. Kokken «måtte» kommentere det, men laget det jeg ønsket. Det var nydelig. Ba om cappuccino, men fikk kaffe med kokt melk. Kunne gjerne blitt tilbydd serviett etter å ha fått hele fatet fylt med kaffe da personale fraktet denne til bordet. Kommer til å spise her igjen, men velger kaffe et annet sted.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ecovb

Anmeldt 29. november 2018

Rød har absolutt forbedret maten sin det siste året. Det er kjapp og enkel lunchmat til en grei penge. Har stort sett spist burger her, så skal ikke gå god for resten. Burgeren har jeg vært fornøyd med, uten at det har vært eksepsjonelt godt. Den har dog meget dårlig service, og betjeningen snakker med hverandre ofte når man skal få hjelp, mobil blir også hyppig brukt.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, hellstorm93
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Bestilte en Soppburger, hamburger med soppstuing og ost.

Veldig god hamburger, godt tilberedt og dandert. Fries kunne kanskje vært litt kulere, virket til å være en av variantene fra dagligvaren, men god opplevelse alt i alt.

Rydding og hyggelig salong. Hyggelig betjening.

Ved mitt besøk var det kun 3 bord som var besatt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 20espent
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi var seks som tilfeldigvis stakk innom for middag en fredags kveld. Selv om helga var fullbooket i Molde var det nok av ledige sitteplasser her. God fiskesuppe, med nydelig brød til! De som bestilte burger var ikke overveldet. Den ene var delvis rå inni. Den som fikk godt fritert fries klarte ikke spise de, da de smakte rart. Muligens litt i overkant velbrukt frityrolje? Uansett rimelig mat da, i forhold til andre steder i Molde. Slitne servitører preget servicen. Tror ikke vi kommer tilbake...

Dato for besøk: september 2018
Takk, Bjoerk1-82
Anmeldt 17. august 2018

Bestilte fiskesuppe, fikk servert en skål med vit tykk saus tilsatt fire blåskjell og tre reker + noen strimler med gulrot. Absolutt ingen smak av fisk, bare en vit velling.(graut)

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, OBara

Reisende som så på Rød Bare Blå, så også på

Har du vært i Rød Bare Blå? Del dine erfaringer!