Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
Vurdert som nr. 24 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj utendørs i nydelig solskinn, 3 forskjellige retter som alle smakte fortreffelig. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tssi70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 64 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ankom Molde sent etter en lang kjøre tur, ble svært glad da vi fikk vite at vi kunne bestille take away her. Etter ca 20-30 minutter var maten ferdig og den smakte utrolig godt, kvalitetskjøtt, gode råvarer og spennende kombinasjoner gjør at vi kommer tilbake hit

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte Habanero burger som var merket med 3 chilli tegn, men den var smakløs og rå i midten. Ble også overrasket over at man måtte bestille mat og drikke inne, og følte ikke smittevernet ble ivaretatt. Bordet var ekstremt møkkete. Ba om å få tørket av bordet; men det ble da bare vasket i en stripe helt i kanten og var fremdeles like klissete.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stineeeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Hvis det finnes et smittepoliti i Molde så burde de ha tatt seg en tur hit!! Vi fikk bord rett ved disken der folk sto for å bestille mat. Bordet var sikkert noe over en meter fra disken, men når det både sto folk langs den for å bestille samt at folk gikk fram og tilbake for å komme inn og ut av restauranten, på toalettet osv, så ble det altfor nære!!

Da vi varslet fra ble vi først møtt av et surt: Vi har overholdt smittereglene med en meter mellom bordene og ellers må folk ta ansvar sjøl!!! Hvordan skulle vi kunne gjøre det? Sitte med hånden ut i rommet og hindre gjennomgang?

Vi ba om et nytt bord og fikk det. Men vi merket oss at selv om bordene antagelgvis sto ca en meter fra heverandre så skulle folk passere mellom de og da ble det ikke mange centimeterene avstand.

Her er det flere grep restauranten kunne tatt for å bedre situasjonene. 1) Bordene nærmest disken kunne vært fjernet. 2) Det burde vært større avstand mellom noen bord for å få bedre plass til passasje. 3) Bestilling og betaling kunne vært gjort ved bordene slik at folk ikke behøvde stå i kø langs disken.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Venka05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Spiste burger her. Godt utvalg med burgere som ikke er helt "mainstream". Bestilte burger med brie. Også godt utvalg av tilbehør som kan legges til bestillingen.

Betjeningen hadde derimot problemer med servering da bordnummer ikke var fast til hvert bord. Måtte forklare betjeningen hvor vi satt ved bestilling, men det ble uansett problemer for dem å finne bordet vårt når maten var klar.

Minus er at lokalet er delt i to og vi ble sittende i den litt mer støyete avdelingen. I tillegg ble vi stående en stund i kø for å betale.

Koste oss uansett og anbefaler å spise her.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tiril2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rød Bare Blå, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Rød Bare Blå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din