Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig, dårlig, dårlig ”
Anmeldelse av Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
Vurdert som nr. 24 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte hamburger og pommes-frites. Hamburgeren, som ikke var en hamburger, men en karbonade. Det var tydelig at de hadde spedd i kjøttet med melk el. og jobbet for mye med farsen så den var hard og gummiaktig. Det er ikke sånn man lager en hamburger. Det smakte blåskjell/sjømat av både burgerkjøttet og pommes-friten. De hadde tydeligvis enten fritert sjømat i samme gryte som pommes-friten eller så hadde de ikke skilt/vasket utstyr etter de har laget sjømat. Smakte ikke bra!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, amundj2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 64 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Fortjener ikke én stjerne engang. Tror det er noe av det verste jeg har spist. Spiste en grillfest og maten var så utrolig dårlig. Utvannet bbq saus, peppersaus fra toro pose, enkle og oppvarmet spareribs som smakte dårlig som om de var utdatert. Spis heller en pølse på bensinstasjonen istedenfor å kast bort penger på denne plassen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Pattisola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj utendørs i nydelig solskinn, 3 forskjellige retter som alle smakte fortreffelig. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tssi70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ankom Molde sent etter en lang kjøre tur, ble svært glad da vi fikk vite at vi kunne bestille take away her. Etter ca 20-30 minutter var maten ferdig og den smakte utrolig godt, kvalitetskjøtt, gode råvarer og spennende kombinasjoner gjør at vi kommer tilbake hit

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte Habanero burger som var merket med 3 chilli tegn, men den var smakløs og rå i midten. Ble også overrasket over at man måtte bestille mat og drikke inne, og følte ikke smittevernet ble ivaretatt. Bordet var ekstremt møkkete. Ba om å få tørket av bordet; men det ble da bare vasket i en stripe helt i kanten og var fremdeles like klissete.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stineeeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rød Bare Blå, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Rød Bare Blå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din