Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lav kvalitet”
Anmeldelse av Rød Bare Blå

Rød Bare Blå
Vurdert som nr. 25 av 34 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Lang ventetid på maten og lav kvalitet. Mushy vegetarburger, kjøttburger med rå kjerne, lite stekt fries og løkringer. På den positive siden var det hyggelige og hjelpsomme servitører.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Marno7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 80 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Det kontaktløse bestillingssystemet deres funket ikke. I stedet for å ta i mot bestillingen på vanlig måte, ble vi satt til å restarte Vipps, som bare var tull selvsagt. Etter en halv time fikk vi gjøre bestilling og betaling på kortterminal i baren. Dette kunne betjeningen med fordel ha løst mye smidigere. Så tok det en halv time før maten kom. Og den var helt grei. Alt for mye salt. En av oss spiste pokebowl med rå laks; laksen var ufrisk. Ungene klaget på at bolognesen var alt for salt. Barneporsjon kommer uten parmesan (barn i Molde liker ikke parmesan?) så denne måtte ut igjen på kjøkkenet. Quesedillaen var både for salt og for søt (skrekkelig salt). På toppen av det hele serverer de vann i halvliters glass som det står Pepsi Max på. Det er så harry at hjelp. Veldig skuffende sted. Servicen var rett og slett fraværende.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Passenger30031867184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Her sitter vi på Guru taste of India og "nyter" vårt reserverte bord på Rød Bare Blå som var ikke-eksisterende når vi møtte opp.
Møtt av en stresset mann som ikke fant vårt reserverte bord. Og henviste oss til et lite ledig ikke-reservert bord, midt i gjennomgangstrafikken. Så gikk han, det gjorde vi også.

Jeg har ikke store krav heller. Fint å bli sett, og at et reservert bord, faktisk er reservert. Fint om de som tar imot gjestene i det minste later som de ser oss.

Artig når bryllupsdagen fører til restaurantjakt. Men Indisk er jo ikke verst....

Dette er rett og slett ubrukelig service. 0 poeng.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, frodeh368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2021

Jeg og tre venninner dro på Rød Bare Blå for å kjøpe noen drinker etter en bedre middag på Køl i Molde. På grunn av corona har de, i likhet med mange andre steder, bestilling via app. Vi bestilte oss alle en drink, men den kom aldri. To av venninne mine fikk etterhvert sine drinker, mens vi to andre måtte vente. Etter 40 minutter måtte jeg spørre servitørene som gikk fort forbi uten å sjekke hvordan det gikk med oss. De kom tilbake og sa at bestillingen ikke hadde gått igjennom. Jeg hadde bestilt samme drink som mine venninner (pornstar martini). De fikk normale, gode drinker, mens jeg fikk et digert glass som var halvfullt. De var også tom for pasjonsfrukt, så det var ikke på toppen. Jeg fikk også et annet glass ved siden av, med mindre drikke i (som man skal tømme på drinken selv). Den smakte helt grusomt, alt for søt. Jeg er ikke typen til å klage, men denne var udrikkelig. Jeg gikk dermed til baren og de beklaget seg og ga meg en mojito i stedet (som var en av de verste jeg har smakt). Mojitoen sto klar ved baren lenge, og jeg gikk bort å spørte om det var min. Det var den, men jeg fikk ikke hente den selv på grunn av corona. Drinken sto der i 10 minutter, før en servitør endelig hentet den til meg (veldig irriterende ettersom jeg satt rett ved).
Det samme skjedde runde nr 2. Drink-bestillingen min gikk ikke igjennom, og jeg måtte spørre om denne også (i tillegg til litt mat jeg bestilte). Når jeg endelig fikk drinken etter 30 minutter rotet servitøren på meg.
Alt i alt vil jeg si at dette la en demper på en ellers så fin kveld ute på byen. Servitørene var stresset, og systemet deres fungerte ikke. Folkene i baren greide heller ikke å lage gode drinker, og ventingen gjorde oss alle irriterte.

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 479elinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2021 via mobile enheter

Vi var 4 som bestilte burger. Fortjener ikke en stjerne engang. Tørt brød, burgeren var ikke varm, altfor store mengder med dressing. Skikkelig skuffende!

Dato for besøk: april 2021
Takk, synnove_hol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rød Bare Blå, så også på

 
Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Rød Bare Blå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.