“Skuffet over maten”
Anmeldelse av Rod

Rod
Vurdert som nr. 26 av 50 Restauranter i Molde
Anmeldt 5. september 2022

Maten tok ekstremt lang tid før den kom. Vi bestilte en grillfest som er ment for 2 pers men mettet ikke noen av oss. Utrivlig personale.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 604majdaz

Anmeldt 15. januar 2022 via mobile enheter

Bestilte spareribs. Den var kokt, ikke stekt og Cole slaw var kun opphakket kål uten noe annet. Sendte maten tilbake og fikk samme rett, denne gangen bedre tilberedt men kjøttet hadde en rar smak som om det var gammelt. Fikk ingen rabatt på maten heller etter klage. Anbefales ikke!

Dato for besøk: januar 2022
Takk, 750elisabethh
Anmeldt 17. september 2021 via mobile enheter

Bestilte 2 hamburgere og pommes frites. Pommes frites var lite stekt og smakløs ,og en av hamburgerne var blodrød inni. Viste den blodrøde hamburgeren til en servitør og fikk følgende reaksjon: « beklager, skal gi kjøkkenet beskjed. Så lover vi at maten er god neste gang dere kommer». Ikke noe forsøk på å ordne opp. Ikke tilbud om ny hamburger(kun spist en fjerdedel av hamburgeren) eller avslag i prisen. Dette var vårt første og siste besøk!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, RB844
Anmeldt 20. juli 2021

Vi var her flere ganger under vårt opphold, kun for øl og drinker. Koslig sted å sitte å la humla suse, både ute og inne.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Trollmor
Anmeldt 8. mai 2021

Vi kjøpte RØDs Grillfest og ble ikke engang mette. Vi var 4 personer og betalte 1200,- for noe som ikke engang hadde vært magefyll til to. Så anbefales ikke om du er sulten

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Siv1794

Reisende som så på Rod, så også på

Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Rod? Del dine erfaringer!