Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat i sentrum”
Anmeldelse av Egon Molde

Egon Molde
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018

Stort utvalg, moderate priser. Fin uteplass med oversikt over by og fjord. Serviceinnstilt personale. Kort ventetid på matbestilling.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ahav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (341)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 341 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Hæ kom rett etter arrangement .mye folk ok, men bestillingen gikk tregt. Etter bestillingen tok det en time dørmatten kom . Maten var dessverre kald. Klaget på den og etter 20 min kom varm mat . Ventetiden og kald mat og
mangel på service gjør at neppe kommer tilbake hit . PS konseptet med kafé bestilling til restaurant priser uten betjening er ikke innafor ...

Dato for besøk: september 2018
Takk, 852jarlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Lunsjbesøk på Egon i Molde. Egon er stort sett like i Norge og Molde er ikke noe unntak. Trivelig personell og god Pizza ble inntatt. Kan anbefales .

Dato for besøk: august 2018
Takk, tor56Haugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Spiste meget god pizza fra deres buffet her sammen med barnebarnet sist uke og det ble en hyggelig stund. Personalet var imøtekommende Og positive. Kommer nok tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

Greit nok.men altfor dyrt etter kvaliteten. Seig entrecote og snerkete peppersaus.De er blitt overpriset i forhold til kvalitet på maten.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 88Berit88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Molde, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din