Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Egon Molde

Egon Molde
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Taco salat for to pluss to 06 pils ved disken, rakk akkurat å sette meg ned, så stod maten på bordet levert av en hyggelig kelner.
Servicen kjempebra levert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 550jarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (340)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 340 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Egon er seg selv lik. Helt allright smak på maten, men en del av rettene vi fikk var kalde.
Personalet var midt på treet servicevennlige..

Dato for besøk: juni 2020
Takk, larsandr_e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Frekk betjening. Etter lang ventetid i kø foran en tidvis ubetjent kasse ble jeg gjort narr av og latterliggjort av en frekk og uforskammet ungjente. Det eneste jeg prøvde å gjøre var å bestille litt effektivt: «bord 17, en seks null en og en stor øl, takk». Men det var tydeligvis ikke måten å bestille på - og det fikk jeg høre. Etter å ha vært på jobb og reise hele dagen og ikke spist noe på nesten 30 timer, gikk jeg tilbake til Thon og la meg. Uten mat. Egon «restaurant» - hvis du ikke vil bli latterliggjort og kritisert av betjeningen; styr unna!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 837kjellj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Aldri opplevd å ikke være fornøyd. Ikke særlig spennende men kvaliteten er alltid lik og de som jobber der er nøyaktige og serviceinnstilte.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, gj_rans2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Middag på Egon ble en pizza pga jeg ønsket bare noe lett, og eneste kjøkkenet som var åpent i Molde. Det var jo langt fra en kvalitets pizza. Egon er for meg kjedelig og noe som en bare går på i mangel på annet.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Molde, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din