“Tregt og kaldt.”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020

Treg service, kald mat og måltidene kom ikke samtidig. Ikke spesielt imponerende. Bacon ikke stekt .

Takk, helgegrinde

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte gratinert nachos og en chips. Sånn passe ventetid, og det er ok. Men mår maten kommer, er det tydelig at den har stått på benken og venta. Lunka mat er ikke godt uansett hva du spiser. Dette er for dårlig. + for god husets vin!!

Takk, 997annalenas
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Taco salat for to pluss to 06 pils ved disken, rakk akkurat å sette meg ned, så stod maten på bordet levert av en hyggelig kelner.
Servicen kjempebra levert.

Takk, 550jarlb
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Egon er seg selv lik. Helt allright smak på maten, men en del av rettene vi fikk var kalde.
Personalet var midt på treet servicevennlige..

Dato for besøk: juni 2020
Takk, larsandr_e
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Frekk betjening. Etter lang ventetid i kø foran en tidvis ubetjent kasse ble jeg gjort narr av og latterliggjort av en frekk og uforskammet ungjente. Det eneste jeg prøvde å gjøre var å bestille litt effektivt: «bord 17, en seks null en og en stor øl, takk». Men det var tydeligvis ikke måten å bestille på - og det fikk jeg høre. Etter å ha vært på jobb og reise hele dagen og ikke spist noe på nesten 30 timer, gikk jeg tilbake til Thon og la meg. Uten mat. Egon «restaurant» - hvis du ikke vil bli latterliggjort og kritisert av betjeningen; styr unna!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 837kjellj

Reisende som så på Egon Molde, så også på

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!