Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helgekos”
Anmeldelse av Egon Molde

Egon Molde
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Lite observante servitører, lang ventetid. Maten smakte godt da vi var meget sultne etter ventetiden. Men maten var dessverre blitt litt i kaldeste laget. Helt greit

Dato for besøk: august 2020
Takk, carolinemyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (340)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 340 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her når vi besøkte Molde en dag i sommerferien. Maten kom raskt på bordet og betjeningen var hyggelig. Jeg valgte bernaise burger og selv om sausen var litt tam, så er kanskje dette den beste burgeren jeg har spist. Meget god var den. Litt høye priser på enkelte ting, men det er det verdt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kents78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

3 x biffsnadder var en skuffelse. Sjyen som hovedingrediensene lå i var så salt at hele matopplevelsen ble ødelagt. Kjøttet var nokså seigt også. Har spist biffsnadder både på Egon i Oslo og Haugseund tidligere, så forventet samme kvalitet. Det var travelt med mye folk og vi var sultne så vi gadd ikke si fra før vi ble spurt om maten var god. Ble tilbudt kaffe som plaster på såret men det hadde vi ikke lyst på. Når man betaler ca 1000kr for lunsj forvente noe bedre kvalitet enn dette. Det var kø utenfor når vi var ferdige så det tyder på at stedet er populært. Håper dere retter opp for fremtidige gjester ..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Magunder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Treg service, kald mat og måltidene kom ikke samtidig. Ikke spesielt imponerende. Bacon ikke stekt .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, helgegrinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte gratinert nachos og en chips. Sånn passe ventetid, og det er ok. Men mår maten kommer, er det tydelig at den har stått på benken og venta. Lunka mat er ikke godt uansett hva du spiser. Dette er for dårlig. + for god husets vin!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 997annalenas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Molde, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din