Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rett og slett dårlig kundeservice!”
Anmeldelse av Egon Molde

Egon Molde
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Rett og slett dårlig kundeservice! Sure servitører som krangler med gjestene om bagateller og generelt er lite imøtekommende. Ikke et sted å besøke, mange andre spisesteder i Molde hvor man heller bør legge igjen pengene.

Dato for besøk: august 2020
Takk, KarlRune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (343)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 343 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Mye folk, men ryddig og greit og nok antibac i disse coronatider.
God, kjent ‘Egon-mat’ med øl, biff og spareribs.
Trivelig betjening!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Torunn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Bestilte Phillysteak sandwich og den var noe av det dårligste eg har fått servert på en lang stund. Knallhard brød, seig og trevlete biff. Prøvde å få kontakt med betjening for å klage men ingen suksess. Kunne gått inn igjen og stilt meg i køen for å klage men valgte heller å gå. Satt ute og var mye måker rundt. Det er ikkje restauranten sin feil som sådan.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Shiba14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Lite observante servitører, lang ventetid. Maten smakte godt da vi var meget sultne etter ventetiden. Men maten var dessverre blitt litt i kaldeste laget. Helt greit

Dato for besøk: august 2020
Takk, carolinemyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her når vi besøkte Molde en dag i sommerferien. Maten kom raskt på bordet og betjeningen var hyggelig. Jeg valgte bernaise burger og selv om sausen var litt tam, så er kanskje dette den beste burgeren jeg har spist. Meget god var den. Litt høye priser på enkelte ting, men det er det verdt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kents78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Molde, så også på

 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din