Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leverer som alltid”
Anmeldelse av Egon Molde

Egon Molde
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Molde
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2021

God atmosfære for en god middag. Utsøkt biff vi fikk, kelner var aldri langt unna og vi fikk en fin kveld i Molde.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sig2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (346)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 346 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Virkelig supert!
Vi valgte Egon en travel sommer fredagskveld. Et god valg. Blide servitører og suveren pepperbiff. Effektiv bestilling med egen app, veldig oversiktlig og lett å bruke.
Selv sent på kveld var alle servitørene smilende og imøtekommende, og servering kom raskt. Vi hadde greie forventninger ut fra tidligere besøk her. I kveld ble de ikke bare oppfylt, men overgått.
We’ll be back

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, tore702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

bestilte middag. pasta gorgonzola var nydelig. philly steak sandwich hadde tørt brød og var kald. egon burger hadde noe som lignet på brunsaus istedet for peppersaus, store mengder dressing. fries var kalde og soggy, veldig skuffende. maten tok litt tid, og var kald da den kom fram. under gjenomsnittelig god mat, til en dyr krone. skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, solbitty12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Helt elendig. Noen få kalde tørre pizzasrtykker lå når vi kom. Har gitt beskjed til betjening. I skrivende stund har det vært tomt for pizza i over 45 minutter. Salatbaren har vært tom i over en time.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 973lined
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021

Vi forventet ikke den store kulinariske opplevelsen på Egon, men de kunne vasket bordet etter forrige gjest og servert oss alle til samme tid.

Dato for besøk: mars 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, toret443
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Molde, så også på

 
Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Egon Molde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.