Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende og variert

Roseby har et bredt utvalg butikker fra de fleste genrer. Fire spisesteder med menyer som dekker de... les mer

Anmeldt 5. september 2019
mortens951
,
Bud, Norge
via mobile enheter
Allsidig storsenter

Stort utvalg av aktuelle butikker for mange husholdninger. Greit å bevege seg omkring med barn og... les mer

Anmeldt 11. februar 2017
DagB45
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Les alle 12 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Molde
fra USD 38,94
Mer informasjon
fra USD 251,74
Mer informasjon
fra USD 182,29
Mer informasjon
fra USD 380,41
Mer informasjon
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
4
4
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
4
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 12 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Roseby har et bredt utvalg butikker fra de fleste genrer. Fire spisesteder med menyer som dekker de fleste behov. Her finner jeg stort sett alt jeg trenger under ett tak.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, mortens951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018

Til tider litt problem med å parkere. Mange utsalg, spesielt godt forspent når det gjaldt elektronikk.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Gudmund Olver S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Det beste du kan gjøre er å dra til Roseby. Har alt du trenger under tak. I tillegg er det som mangler på Roseby i området rundt.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, 354sirih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Ta gjerne turen til Moldes kjære Roseby for en fin shoppingrunde. Titt på nips på Søstrene Grene, kjøp klær på Cubus, nyt duften av parfyme på Vita Exclusive, eller bare nyt en fersk kanelsnurr fra Braud Og Bollur. Her kjeder man seg aldri, og finner det man trenger til en hver tid.
Ta turen til Amfi Roseby nå!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, RachelBS2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Greit og oversiktlig senter, god spredning i type forretninger, noen gode spisesteder. Gode parkeringsforhold. Hyggelig atmosfære.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, 679janp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser