Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velsmakende tradisjonell pizza”
Anmeldelse av Hos Gyda

Hos Gyda
Vurdert som nr. 8 av 37 Restauranter i Molde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Sentralt i østenden av Storgata med tradisjonelt hyggelig lokale. Godt utvalg i ulike pizzavarianter som er velsmakende. Også en del andre retter på menyen. Godt og billig sted å spise - og hyggelig. Du blir vel mottatt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (88)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 88 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat som det var kort ventetid på og de hadde en hyggelig betjening. Kan absolutt anbefale et besøk her

Dato for besøk: juli 2020
Takk, heger910
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig god mat og trivelig betjening
Kjempe behjelpelig.
Passe fin beliggenhet, men lett tilgjengelig i sentrum

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 471joakiml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig restaurant i Molde sentrum. God og ekte italiensk mat. foccacion var luftig og fin med gode dipper til.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VidarH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Trivelig spisested midt i Molde sentrum. God mat og mye å velge i mellom. Greie priser og store porsjoner. Har hatt med familie og/ eller barnebarn flere ganger siste år og alltid har alle vært fornøyde etter besøk her. Anbefales

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Gyda, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Hos Gyda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din