“Elendig service for drikken”
Anmeldelse av Mcdonalds Roseby

Mcdonalds Roseby
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Molde
Anmeldt 17. april 2024

jeg er ganske ofte her men idag så ventet en stund på maten rundt 10+ minutter og mens jeg ventet å endelig fikk maten min etter som jeg var i hast så fikk jeg en utvannet cola som hadde stått på benken før jeg kom dit, jeg spurte om jeg kunne få en som ikke hadde stått der men fikk «beklager» som svar før jeg måtte gå ut døren for å rekke bussen. dårlig service og elendig system i drikke stasjonen med ha å drikkene utvannet og varm med ingen isbiter igjen når maten først er ferdig.

Dato for besøk: april 2024
Takk, tvobias

Anmeldt 29. februar 2024

Kommer fra arbeid og har tenkt å ha noe kjapt å spise. Jeg bestilte mat og sto og ventet. Ser litt på det kjøkkenet gjør og hun ene som holdt på å lage mat tok på gulvet og tok rett på maten igjen. Det var heller ingen på kjøkkenet som brukte hansker når di holdt på å lage mat.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Benjamin H
Anmeldt 9. januar 2024

Første gang i jeg har fått servert skikkelig varm burger på MC donalds 🤩
Perfekte fries og hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2023
    • Atmosfære
Takk, Solstikk
Anmeldt 29. juni 2023

Molde mc.Donalds må være tidenes verste mc.Donald. Ingen skjermer virket og Tullingen bak kassa var for stresset og ville ikke ta imot bestillingene. Klimaanlegget sto tydligvis på kaldere inne enn ute. Ute denne dagen var det 13 grader.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Arctic_Chef
Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Fikk ikke alt vi bestilte, og det vi fikk var uten bacon og nachochips som vi hadde bestilt. De glemte å legge med salt og fries’en var kald og myk, og vi spiste med en gang vi fikk maten. Dårlig

Dato for besøk: januar 2023
Takk, ankommef

Reisende som så på Mcdonalds Roseby, så også på

Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Mcdonalds Roseby? Del dine erfaringer!