“Fantastisk”

Prisklasse: USD 13 - USD 34
Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ikke ofte bordbestilling, mat og drikke er helt perfekt gjennomført. Fantastisk bra jobbet av de som jobber der. Maten var også veldig bra.

Takk, 89olavs
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei og tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten ligger ved Storkaia med fjordutsikt og båter som kommer og går.
Vi bestilte en fem-retter utenom menyen og kjøkkenet stilte entusiastisk opp. Sjøkreps, breiflabb , kalvefilet, osteanrettning og sjokolade-mouse med et veltilpasset vintilbud. Alt delikat tilberedt, ferskt og friskt med varierte grønnsaker gode sauser. Vi benyttet tiden vel og nøt hyggen i denne intime hotellrestauranten. Meget kyndig og påpasselige servitører. Byens beste sted etter vår mening!

1  Takk, DagB45
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Takker for en så hyggelig tilbakemelding :) Vi er så glad at alt var så bra! Ønsker dere velkommen tilbake ved senere anledning for nye og magiske opplevelser hos oss! :)

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet i 3 netter og hadde gledet oss lenge på denne korte ferieturen!
Vi var her før og hadde derfor en del forventninger. Som dessverre ikke ble innfridd ila de tre dagene. Både middag som vi spiste første kveld og spesielt løsningen som hotellet hadde valgt for å servere frokost leverte dessverre ikke o henhold til forventningen. Middagen var bra, men ikke mer enn det..., til frokost hadde vi veldig begrenset med utvalg og samtidig var maten av ikke god kvalitet pluss at personalet ikke klarte å holde bordene ryddig.
Alt i alt dessverre bare 3 poeng denne gangen, dette kan dere bedre!

1  Takk, torschl

Takker for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på dette og vil gjerne ta det internt :) Ønsker dere velkommen tilbake til nye og fine opplevelser :)

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Magisk mat og opplevelse. Fiskesuppe til forrett og gratinert klippfisk til hovedrett. Overinnfridde forventningene.

Takk, Skippermann
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Takker for en så fin tilbakemelding! Ønsker dere velkommen tilbake ved senere anledning :)

Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Nydelig klippfiskrett, vinanbefaling som var perfekt til retten, og en fantastisk hyggelig servitør som gjorde opplevelsen enda bedre.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Lillemymona
resepsjonMF, Receptionist på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Mange takker for en så hyggelig tilbakemelding :) Vi vil gjerne ta dette med oss videre! :) Ønsker deg velkommen ved senere anledning :)

Reisende som så på Restaurant Hav, så også på

Har du vært i Restaurant Hav? Del dine erfaringer!