“Hyggelig sted, god mat”

Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Skaffet meg bord selv om det meste allerede var bestilt. Fikk en fantastisk fiskesuppe, og sjokolade-dessert. Hyggelig service fra min svenske kelner

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, IvarM787
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Veldig hyggelig at du hadde en bra opplevelse:)
Du er hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 13. august 2020

Vi bestilte fiskesuppe og gratinert klippfisk, noe som virkelig kan anbefales. Fantastisk gode smaker, god atmosfære og god service. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, monahultmann
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Tusen takk for din gode tilbakemelding og enda hyggeligere at du hadde en flott opplevelse. Vi håper å se deg igjen ved neste anledning :-)

Anmeldt 10. august 2020

Veldig bra service her. Betryggende Coronatiltak i restaurant. Bestilte klippfisk og Sushi, smakte helt fantastisk godt. Anbefaler dette stede på det sterkeste.

Takk, Norgesturist
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og koselig å se at du var så fornøyd med alt :-) Vi håper å se deg igjen om ikke så lenge! Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 4. august 2020

Restaurant med flott beliggenhet og fantastisk mat. Bestilte grillet klippfisk. Har aldri smakt maken. Den komposisjonen av en rett er det beste jeg noengang har smakt. Det være seg kjøtt eller fisk. Servicen var også upåklagelig. Vært vær en krone.

Takk, fjstenersen
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Mange takk for tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på dette og ønsker deg velkommen tilbake til oss! :)

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Her var det kjempe god service og nydelig mat. Vi bestilte klippfisk og den var like hos som den var anrettet. Anbefaler å ta turen hit

Dato for besøk: august 2019
Takk, Kjersti T
resepsjonMF, Marketing på Restaurant Hav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Kjersti, tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding! Den setter vi veldig stor pris på og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Reisende som så på Restaurant Hav, så også på

Har du vært i Restaurant Hav? Del dine erfaringer!