“Hyggelig restaurant ved vannet”

Restaurant Smile - Thai & Sushi
Vurdert som nr. 12 av 49 Restauranter i Molde
Beskrivelse: Smile ble startet med et ønske om å tilby Moldensere og tilreisende god, sunn og rimelig mat. Vår bakgrunn ligger i Thailand, og det var derfor et naturlig tema for restauranten. Vi har vokst opp med denne maten, og vet hva som skal til for et perfekt måltid. Sushi var et stort savn i byen, og med vår kunnskap også der, var det naturlig å inkludere dette i menyen. Hos Smile er kvalitet, smak og trivsel viktigere enn alt annet, og vi ser frem til å servere deg! Vi setter stor pris på gjestene i restauranten vår, men vet at det ikke alltid passer eller er praktisk å spise der. Vi tilbyr derfor alle våre retter som både takeaway og catering, slik at maten ikke blir en hindring i din hverdag eller ditt arrangement. Ring oss og vi stiller! Vi tilbyr også lunsjavtaler for bedrifter og andre som ønsker å spice opp lunsjen litt.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med veldig fin beliggenhet ved vannet og ved torget. Vi spiste:
Gai Pad Med - var veldig god.
Tom Yam Gong suppe med scampi - smakte litt mye fisk
Ki Ow Wan - kunne hatt litt mer curry

1  Takk, Thor-Erik G

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

For en vits av ett sted - utrolig dårlig service prioriterer take Away fremfor restaurantens gjester. Smaker alt annet godt og ett personale som virker totalt fraværende - styr unna !!!!!

Takk, ugurd971
SmileMolde, Eier på Restaurant Smile - Thai & Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Ugur! Veldig trist å høre at du hadde en dårlig opplevelse ved ditt besøk! Normalt får vi masse gode tilbakemeldinger på maten og ikke minst våre hyggelige og hjelpsomme ansatte, så her må alt ha gått feil samtidig. Igjen, beklager, håper du vil gi oss en sjanse til for å rette opp inntrykket!

Anmeldt 28. juli 2020

Kjøpte 20-biter sushi, men ble veldig skuffet. Sushibitene var slurvete laget til, og de fleste bitene var «druknet» i en majones som var sprøytet over det hele. Anbefales ikke.

Takk, Jornakk
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kom for å spise Sushi. Fikk beskjed om at sushi ville ta en time, men Thai mat tok 10 minutter. Valgte Thai mat, som tok 50 minutter. Maten var kald når den kom, vi klaget. Det tok 10 minutter etter oppvarming i mikro ovn. Maten var krydret med mengder av pepper. Forferdelig opplevelse, burde tatt tilbakemeldinger på Trip adviser alvorlig.

Takk, 820gunnarw
Anmeldt 20. juli 2020

Kom til en restaurant med lang kø, ingen opplegg om hverken hvordan man bestiller mat eller kø til bord. Fant en meny på egenhånd og måtte ta med oss maten hjem. Dårlig opplegg. Frister ikke å komme tilbake!

Takk, juliejonsen19

Reisende som så på Restaurant Smile - Thai & Sushi, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Restaurant Smile - Thai & Sushi? Del dine erfaringer!