Jeg hadde en veldig skuffende opplevelse i dag, som gjorde meg både sint og lei meg.
Jeg har bestilt Khao pad og har sagt ifra til servitør, at jeg ønsker ikke kylling i den, men vil ha det med scampi (det kommer som et fritt valg i meny). Servitøren tok i mot bestilling og etter noen min jeg hørte at hun ble kalt inn på kjøkkenet. Hun gikk dit og så kom til meg og spurte om det var slik at jeg skal ikke ha kylling. Jeg bekreftet det. Må bare si at det var en rolig lørdagskveld og det så ikke ut til å være travelt på restauranten. Kl var 17.
Så kom det maten min, luktet godt og jeg begynte å spise. Med en gang kjente en fremmed smak. Spiste litt til og så plutselig noe som lignet soyabit. Har noen ganger opplevd å spise Khao pad med soya så jeg smakte på den. Det var kylling!
De har laget feil matrett og bestemte seg for å gjøre det billig- bare røsket ut kyllingbiter og så skulle jeg være fornøyd. Det var ikke greit i det hele tatt og det sa jeg ifra. Har vært vegetarianer i 20 år og det har aldri skjedd noe slik før. Trenger jeg å si at jeg ble forbannet? Respektløst. Kommer aldri dit igjen.