“Kjære Amanda, så godt”
Anmeldelse av Restaurant Amalie - STENGT

Restaurant Amalie
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Blandet vær uten lyst til lang gåtur i regn og blæst falt valget på Amanda. For et klokt valg det var for middag om kvelden. Hyggelige lokaler, nydelig vertinne og strålende mat. Rikholdig og velkomponert meny. Fiskemetoder med 7 retter og hver eneste en fristende. Tilsvarende med kjøtt. Men endte med buffet. Svært god mat, godt håndtverk og laget fra bunnen uten snarveier. Og en vidunderlig selvlaget (naturligvis) karamellpudding til dessert. Strålende opplevelse.

Takk, 272gunnarh

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Hæ kom her uten forventninger , de innfridde 100prosent ,hyggelig betjening med anbefalinger på mat og vin , hyggelig atmosfære , god og mye mat 👍 både a’lacart og buffe kan anbefales , HER VAR DET hyggelig og dette anbefales dersom en er i Molde og skal ha et godt og hyggelig måltid 👍

Dato for besøk: september 2018
Takk, 852jarlem
Anmeldt 18. september 2018

Vi var her på en fredagskveld og etter å ha blitt tilbydd buffet gikk vi for kremet fiskesuppe etterfulgt av hvitløksgratinert biff. Begge deler smakte over middels. En trivelig restaurant som er litt uformell og rustikk i stilen.
Ekstra pluss for veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Janerlve
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi var 3 stk som valgte dette stedet etter gode anbefalinger fra TripAdvisor. Ble hyggelig mottatt og ble anbefalt buffe. Vi var 2 som valgte buffe og tredjemann indrefilet med fløtegratinerte poteter. Buffeen var helt grei og ikke mere. Mye mat for de som er sultne. Indrefilet smakte godt over snittet. Hyggelig servitør som anbefalte oss severdigheter i omegn. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tor56Haugesund
Anmeldt 8. august 2018

Vi har spist der mange ganger før og ble ikke skuffet nå heller . Denne gangen falt valget på husets lørdagsbiff servert med en kjempegod bernaise . Kjøttet var av den virkelig møre typen.
Mens vi ventet på maten kom det brød og hvitløksmør på bordet . Og for en søtmons er sjokoladefoundanten deres helt der oppe og et kunstverk i seg selv .Skulle tatt bilde av den ! Her er alt hjemmelaget .
Betjeningen var som vanlig oppmerksom og hyggelig og vi gikk fornøyde derfra nok en gang .

M og I

Dato for besøk: august 2018