Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende mat.”
Anmeldelse av Glass Restaurant & Bar

Glass Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 14 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte indrefilet av storfe og min bedre halvdel bestilte en fiskerett, begge falt i smak, bra service, ingenting og utsette på vårt besøk.

Blir sikkert flere besøk.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Adventure659677
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7377 av 339 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Har spist middag hos Glass to kvelder på rad! En av de beste italienske pizza jeg har spist. Anbefales på det varmeste. Hyggelig betjening. Helt ok priser.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, mortenm1405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært på glass en rekke ganger, og maten har alltid vært upåklagelig! Alltid god stemning, mye folk og en flott plass å være! Hvis de faste kelnerne er på jobb er også servicen upåklagelig, men har nok opplevd det motsatte i perioder med mye trøkk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 582stines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Var her for ca 1 år siden ! Var spent på om den gode opplevelsen sist kunne gjenoppleves . Ble mottatt av en hyggelig servitør og fikk bord i den "rolige " avdelingen.
Bestilte blåskjell til forrett, ( noe jeg angret på at jeg ikke gjorde sist jeg var der ) og de innfridde forventningene. De var nydelige. Til hovedrett valgte jeg lammeskank, med nydelig tilbehør. ( potetmosen var deilig ) Fruen spiste indrefilet av okse, den var så mør at den nesten smeltet i munnen. God peppersaus og tilbehør. Var i tvil om jeg skulle gå for dessert, men ble overtalt av servitøren til å prøve deres tiramisu med hvit sjokolade. Den var himmelsk. Fruen gjentok suksessen fra sist vi var der, creme brulee med solbær sorbet . Dette er en Resturant jeg kan anbefale, kommer garantert tilbake.
Koselige lokaler men burde gjøre noe med den forferdelige akustikken .

Dato for besøk: september 2018
Takk, sukkertoppen314
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Må vel være den fineste restauranten i Molde. God mat, bestilte blåskjell og de var veldig gode Hørt at Pizzaen visstnok skal være veldig god, så den blir å prøves nesten gang ☺️

Dato for besøk: august 2018
Takk, lenal498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Glass Restaurant & Bar, så også på

Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Glass Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din