“Sen lunch”
Anmeldelse av Glass Restaurant & Bar

Glass Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 av 51 Restauranter i Molde
Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med god service. Var på et arrangement her og smart løsning med utsetting av pizzaer hele tiden slik at man kunne smake på mange varianter. Kan trygt anbefales👌

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 993gustavs

Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Var innom Glass for å spise lunsj med familien i mai 2019. De hadde nettopp startet sitt lunsjtilbud, og prisene var muligens unormalt lave (introduksjonstilbud). Uansett var det mye og god mat til en særdeles hyggelig pris. Vi (4 voksne) spiste både chevresalat, pasta, pizza og rekesmørbrød - og samtlige var svært fornøyd med maten og servicen.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Tron N
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Hurtig service, meget god pizza. Prisen var 15-20% over forventet. Derfor ikke full score. Men anbefales virkelig!!!!

Dato for besøk: april 2019
Takk, bj_rnb689
Anmeldt 26. mars 2019 via mobile enheter

Stakk innom her for en kjapp middag. Nydelig mat (vi prøvde pizza og pasta) og når oppussingen utenfor blir ferdig blir sikkert også totalinntrykket av lokalet hevet. Hyggelig og flink servitør, hovmesteren (eller den som tok imot oss) kunne med fordel vært hyggeligere.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, RuneSkj
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Vi var innom for en rask lunsj. Meget trivelig sted, hyggelig betjening og fin atmosfære. Vi spiste pizza og drakk øl, hyggelige priser og god mat.
Anbefales!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 570arvel

Reisende som så på Glass Restaurant & Bar, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Glass Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!