Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service.”
Anmeldelse av Glass Restaurant & Bar

Glass Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 14 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020

Bestilte bord, fikk ikke noe bord.. Forhondsbestilte mat, fikk ikke rett mat.. Bestilte annen mat, maten var veldig understekt. (og dereter overstekt).

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frankhN2397YC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (345)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 345 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Ok mat, litt overpriset og veldig dårlig service! Umulig å få kontakt med servitør, og måtte vente lenge før en kunne bestille eller få regningen

Dato for besøk: august 2020
Takk, anglyy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig og energisk stemning ved kaia i Molde. God service, godt utvalg av retter og pene priser. Meget fornøyd med opplevelsen. Anbefaler Carpaccio, perfekt utført og balansert. Et glass Barbera til Klippfisken var nydelig. Parma pizzaen var også utsøkt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, carolinemyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Pizza er spesialiteten, men da jeg var der med en gjeng venninner spiste jeg en lakserett, som var veldig god. Hyggelig betjening, fresht interiør. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MartheMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Bestilt bord til kl. 19.00, vi fikk det kl 18.30.
Grunnet corona og stor pågang, fikk vi bare disponere bordet i tre timer. Noe som var helt greit.
Lokalene ligger helt nede ved sjøen. Har stor uteservering.
Spiste biff av yppersteklasse.
Rikelig med tilbehør.
Meget bra service. Priser som man forventer på en slik plass.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, janf288
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Glass Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Glass Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din