“Nydelig fiskemiddag”
Anmeldelse av Glass Restaurant & Bar

Glass Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 av 50 Restauranter i Molde
Anmeldt 15. august 2020

Vi var her ved lunsjtid og delte en flaske rose` og da fant vi ut at vi ville gå dit på kvelden også. Bestilte bord og ble ønsket velkommen av restaurantsjef.
Vi bestilte grillet klippfisk og set var bare helt nydelig. Utradisjonelt tilbehør som smakte kjempegodt.
Dessert spiste vi og - den var også kjempegod. Glass anbefales av oss turister fra Bærum. Vi kommer igjen hvis vi er på de kanter.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Gørild L

Anmeldt 11. august 2020

Bestilte bord, fikk ikke noe bord.. Forhondsbestilte mat, fikk ikke rett mat.. Bestilte annen mat, maten var veldig understekt. (og dereter overstekt).

Dato for besøk: september 2019
Takk, frankhN2397YC
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Ok mat, litt overpriset og veldig dårlig service! Umulig å få kontakt med servitør, og måtte vente lenge før en kunne bestille eller få regningen

Takk, anglyy
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig og energisk stemning ved kaia i Molde. God service, godt utvalg av retter og pene priser. Meget fornøyd med opplevelsen. Anbefaler Carpaccio, perfekt utført og balansert. Et glass Barbera til Klippfisken var nydelig. Parma pizzaen var også utsøkt!

Takk, carolinemyr
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Pizza er spesialiteten, men da jeg var der med en gjeng venninner spiste jeg en lakserett, som var veldig god. Hyggelig betjening, fresht interiør. Anbefales!

1  Takk, MartheMN

Reisende som så på Glass Restaurant & Bar, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Glass Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!