Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En plass verd å besøke i Molde!”
Anmeldelse av Glass Restaurant & Bar

Glass Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 av 34 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 12 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god pizza og nydelige drinker. God service av Edvard som sørget for stadig påfyll av drikke ohøg ryddig bord!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kristiand509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (358)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 358 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Spiste rekesmørbrød og pasta bolognese til sen lunsj. Hyggelige servitører, selv om det var litt travelt. Store og gode rekesmørbrød og meget god bolognese. Vi satt ute, da været tillot det, og plassen var veldig koselig selv om det var mye trafikk rundt oss.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Ungene spiste barnepizza og vi spiste signaturretten deres, klippfisk. Fantastisk god mat og hyggelig og pratsom servitør uten at han ble «for pratsom». Supert besøk! Ok pris mtp omgivelser og kvalitet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ann F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte en pizza, (barnepizza fordi jeg ikke spiser så mye) fikk beskjed om at prisen ville bli høyrer enn den oppgitte prisen på menyen siden jeg ikke er ett barn. Smakløs men ok nok. Sløve servitører, litt rot i bestillinger, svært begrensede smil hos de ansatte og ikke veldig pandemi-vennlig med klutene de tørker bordene med syns jeg. Ingen av oss ble spurt om maten smakte. Ingen mat for veganere og svært begrenset for vegetarianere. Fin utsikt, da restauranten ligger ved sjøen. For min del så prøver jeg ett annet sted neste gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 225villumsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

En torsdag i Molde men allikevel ikke så lett med bord på en restaurant, men fikk tilslutt et bord Glass. Startet dårlig, ved oppmøte var det ikke noe ledig bord så ble litt venting. Etter hvert ordnet de opp og ca. 10 minutter etter skjema satt vi ved bordet. Med full restaurant (skoleavslutning?) tok det litt tid med bestilling og levering av drikke men ikke håpløst lang ventetid.

Maten kom også raskt med tanke på antall gjester. Var helt grei, men ikke noe man vil huske på som noen stor matopplevelse. Biff, kylling og Pizza var som nevnt , greit.

Effektive jenter som hadde vårt bord, bra service fra de.
Godt utvalg av drikke og prisnivået omtrent som forventet.

At de ligger på restauranttoppen i Molde dog litt rart, det må finnes bedre?

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LasseS_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Glass Restaurant & Bar, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Glass Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.