Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sitt på taket!”
Anmeldelse av Kafé Kurt

Kafé Kurt
Vurdert som nr. 18 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 3 - USD 24
Beskrivelse: Stort og moderne bygg midt i sentrum som huser Kafé Kurt, Teatret Vårt, Molde Internasjonale Jazzfestival, Molde Bibilotek, Bjørnsonfestivalen og Kunstnersenteret. Kaf€ Kurt er et populært lunsjsted, men også et egnet lokale for selskapeligheter som bryllup, firmafester, kurs og konferanse, jubileum og mye mer.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Stort og moderne bygg midt i sentrum som huser Kafé Kurt, Teatret Vårt, Molde Internasjonale Jazzfestival, Molde Bibilotek, Bjørnsonfestivalen og Kunstnersenteret. Kaf€ Kurt er et populært lunsjsted, men også et egnet lokale for selskapeligheter som bryllup, firmafester, kurs og konferanse, jubileum og mye mer.
Anmeldt 11. august 2020

Ok mat, greie drinker. Veldig fint å sitte på taket på pene sommerdager. Sitter ellers ikke der-----

Dato for besøk: juli 2020
Takk, frankhN2397YC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 30. april 2018

Ingen problem å være diabetiker her. Hvis kokken sjøl er på jobb så tilpasser han maten akkurat slik jeg vil ha den. Ikke nok med det - han husker meg til neste gang jeg kommer også. Anbefaler salat med gratinert chevre.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Bobbelava
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Plassen i Molde sentrum er et flott sted med masse kulturtilbud.I første etasje holder kafé Kurt til.Lunsj/middagstilbud og fristende kakedisk. Deilig kaffi,men skår i koppen! Det er ikkje godt nok etter min mening! Men prøver igjen

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Liven18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017

Jeg spiste en glimrende lunsj til en rimelig penge på Kafe Kurt i går. Jeg tenkte det bare var en liten standard lunsj siden det bare kostet kr. 139,- for en lunsjbuffe. Men dette var virkelig knallgodt, så jeg forsynte meg flere ganger. Jeg spurte å kjøkkenet siden det var så godt. Og hovedrettene var 1) Fylt sellerirot med krem ost og soltørket tomat med grillet paprika saus 2) Grillet svinenakke med stekte grønnsaker med barbecue saus. + suppe og salater .Fantastisk

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, Vidar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2017 via mobile enheter

Vi var innom for en pause i hverdagen og kom på rett sted. God plass,behagelig atmosfære. Godt utvalg i kaker og kaffi.Lunsjbord til god pris for de som ønsket det.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Liven18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafé Kurt, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Kafé Kurt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din