Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket service og ølutvalg”
Anmeldelse av Tapp & Kork

Tapp & Kork
Vurdert som nr. 4 av 34 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 15 - USD 20
Beskrivelse: Hos oss får du håndverksøl fra tappetårn og flasker samt mye annen kvalitetsdrikke. Du kan også bestille pizza fra vår meny. Vi har i dag 11 linjer med fatøl og cirka 70 sorter på flaske.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hos oss får du håndverksøl fra tappetårn og flasker samt mye annen kvalitetsdrikke. Du kan også bestille pizza fra vår meny. Vi har i dag 11 linjer med fatøl og cirka 70 sorter på flaske.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Strålende service, svært godt utvalg av øl samt tilbyr gode alternativer til de som ønsker noe annet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bberg88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 74 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fotball vises men når den er i andre etasje i et utrivelig lokale får det bare være. Blir ikke flere besøk her. Tusen takk

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristin966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Særdeles bra ølsted. Flinke folk og stort utvalg. Ganske lite lokale så kan være lurt å komme tidlig. En av favorittpubene mine i Norge.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, gj_rans2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god atmosfære og stort sett flinke bartendere. Utvalget er bra og kunnskapen rundt øl er bra. Kan til tider være fult inne i lokalene men det tyder vell på at stedet er populært

Dato for besøk: juni 2020
Takk, empiretm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Her var det fullt. Klokka var bare ti på lørdagskvelden og det var ikke mulig å finne plass for å nyte ei øl. Det såg ut som at her var godt utvalg i baren.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Mumiemamma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tapp & Kork, så også på

 
Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Tapp & Kork? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.